Monday, June 10, 2013

bedak sejuk TANAKA nora danish


produk hot dekat fb sekarang, jangan tak percaya bedak sejuk ok! amboi..mentang-mentanglah si nora danish yg pakai, semua teruja nak beli..nak cantik macam nora danish..artis kan...hampir semua wall seller online jual benda ni. dan tak terkecuali lah aku ok!...nak jugakkk...hehe. sy jual semua produk hot kat online sb bila customer walk in kedai..ade je yang tanya...kak, ada tak ini?ada tak itu...tu yg artis duk minum jadi putih tuh...? amboi...artis jer terus nak beli yer. tensi mak tau...so kenalah amik peluang menjual jugak...

jangan tak tahu, makcik kampung aku gi kedai aku tanya aurawhite..katanya nak putih macam anis suraya..amboi...besar betul kuasa artis nih..barang laku ajer klu guna diaorang jadi model..rasa macam teringin nak pakai artis utk produk sendiri...tapi tak mampu mak nak bayar artis....huhu. telan air liur ajer. 
ni sari dua lagi mesti ramai la makcik makcik dtg kedai aku tanya bedak sejuk nora danish pulak nih...kelakar kan..tp takpe, aku jugak untung. datang lah makcik...kedai sy ada macam2 la..heee tudung pun ada...
tak percaya?meh tengok apa yang ada kat kedai mak...

yg sebelah sini semua produk hot online...kejap jer almari ni kosong..yg ni semua fast selling...


ok meh nak cerita bedak sejuk ni. bedak ni asal dari myammar. family nora danish yg bawa kesini dan bisnes tp ramai jer yg amik direct kat myammar...sampai diaorg dah start main harga dah...hukhuk..baru nak rasa untung lebih, ada dah seller main harga. so nak tak nak kena jual mcm orang lain jual. Fungsi dia boleh kecutkan jerawat, pudarkan parut, licinkan kulit, putih , dan banyak lagi.


cara pakai pulak ada bnyak cara. nak pakai mcm bedak sejuk boleh..nak buat scrub boleh...nak pakai bedak cam biasa boleh...semua boleh. makan jer tak boleh...hehe.harga? rm30 shj...jom lah order...0145160411.

2 comments:

mama lieyna said...

Asal ada peluang, rebut aje.. :-)

Alaa k.eina baru try bedak arab, mmbr anak buah yg juai..kalau tak, nak jugak try bedaksejuk ni... :-)

Norlidawati Jaafar said...

ehm betol lah kalau artis jual je
kompom ramai yang belikan
pengaruh artis hehehehe
jemput meriahkan blog saya ye
umielman.blogspot.com