Saturday, July 16, 2011

Produk kecantikan : SF Beauty


.myshop2u dah buat penambahan produk..iaitu produk sf beauty. Produk ni mmg dah lama terjual cuma ia tak dipasarkan melalui online jer..dan Alhamdulillah sy dpt keizinan drp tuan punya utk publish dlm blogshop saya

*update
Alhamdulillah sekarang ni sf beauty/kotabharu atau myshop2u merupakan pemborong terbesar untuk produk sf beauty. kami mempunyai 13 stokis di seluruh malaysia dan juga penngedar di setiap kawasan.Kepada yg berminat untuk membeli secara runcit@borong boleh contact 0139674927.  InsyaAllah barang adalah origenal..

INFO SF Beauty

Produk sf beauty mmg di akui keberkesananya..ramai yg dah cuba dan sampaikan dari mulut ke mulut..di Kelantan ia mcm goreng pisang panas..kejap jer habis terjual..dan mngikut owner produk, dalam seminggu ia dah terjual hampir 4000 set..ohh sgt laris...ia sgt sesuai utk kulit bermasalah spt jerawat dan pigmentasi.untuk dapatkan info lanjut, boleh contact sy.

HARGA??

Harga SF beauty trial set ialah rm79.90, dan set besar rm119. tetapi pihak kami telah membuat promosi sempena pengenalan sf kepada pengguna kosmetik. jadi harga yg ditawarkan jauh lebih murah berbanding harga asal.

Ok, jika anda berminat dgn mana2 produk myshop2u boleh la sms sy 0145160411. atau boleh ke fb sf beauty/kota bharu. atau boleh klik di label sf beauty disebelah sidebar blog utk mengetahui lbh bnyak info berkaitan sf beauty.

16 comments:

ikatankasihku said...

sy ada tgk blog awak lagi 1, gambar yg first tu dari blog saya..kenapa amik gambar dari blog sy tk minta izin.?????????

mYsH0p said...

salam kak,

sy dah baca comment akak kat blog saya..sy minta maaf kak..sb nya sy tak perasan la kak..mmg sy ada save gambar dr blog akak hari tu untuk rujukan sy nk cari sf beauty kat kedai kat kawasan saya..sy minta maaf kak..sungguh tak perasan sy terupload gambar akak, akak bg tahu br sy perasan...nti sy buang yer..maaf sgt2...maaf sy terambil gambar dr blog akak..minta maaf sgt2...

Sarah Syazwani said...

good luck shikin...biler la leh jd dealer ni..

MrS. F!zA said...

kita belum png jmpa lg lah sf beauty ni..mmg baru lg ke atau dh lma?

mYsH0p said...

sf beauty ni start 2007..tp ia dijual secara perseorangan jer..tak dipasarkan lagi...mmg tak dipasarkan secara online pun...

melin melinda said...

klu trial pek, awak jual berapa ya?

mamashikin said...

rm65

insyirah sensei said...

salam, nak tanya,,,produk ni halal ke?

Cyunk Danny said...

as salam kak...sy nk tanya kalau produk untuk sabun kuning n cream dy bpe erk?

~dYaHaHa~ said...

as salam, nak tnya..between chahaya, sf and everlynn, mana yg lebih bagus n nmpak hasil lagi cepat? mana yg suits for pregnant mommy?

.::: Princess MOMOY :::. said...

ini ke produk yang iras2 aura maya?

Chinta Safia said...

klu guna produk ni mengelupas tak? klu nak order camner yer?

Diwi Eruni said...

Ok lah produk SF Beauty ni. Saya dah cuba. Kulit muka saya memang jenis berminyak tapi guna produk ni masalah jerawat saya dah semakin pulih. Perubahan tu orang sekeliling kita boleh tengok. Mula2 beli dgn kawan dari Melaka. Lepas hbis tu beli pula dgn stokis d Sarawak. Baru2 ni saya beli banyak sikit dari biasa untuk di jual di kawasan saya, Simunjan, Sarawak.

Diwi Eruni said...

Lupa nak letak blog saya. http://jombelibelah2012.blogspot.com/
singgah2 lah kalau ada masa. :)

Aby Radzak said...

PEMBEKAL & PEMBORONG PURE COLLAGEN ASLI, TIADA BAHAN KIMIA, TIADA BAHAN PENGAWET. PURE COLLAGEN 100% ADALAH DARIPADA SUMBER TUMBUHAN SEMULAJADI.


http://www.facebook.com/AinzPureMarineCollagen

Aby Radzak said...

PEMBEKAL & PEMBORONG PURE COLLAGEN ASLI, TIADA BAHAN KIMIA, TIADA BAHAN PENGAWET. PURE COLLAGEN 100% ADALAH DARIPADA SUMBER TUMBUHAN SEMULAJADI.


http://www.facebook.com/AinzPureMarineCollagen