Monday, June 24, 2013

holiday la konon!

minggu lepas aku cuti. holiday. tapi ke KL ajer. aku pun tak paham kenapa, bila nak holiday ke KL..bila nak hilang stress ke KL..erm, mungkin aku biasa hidup dengan suasana kampung so sekali sekala nak merasa kesibukan bandar pula ..jakun la katakan.aku gerak jam 4 pagi, dan sampai dalam pukul 12.30 macam tu..terus check in kat concord shah alam..

Tapi cuaca pulak tak mengizinkan..jerebu kau.. haa pandai sgt nak gi KL kan..tp masa ni tak tinggi lagi bacaan tp rasa tak selesa sb bawa adik  baby ..kebetulan adik baby demam campak..memang holiday sungguh la jawabnya..terperap dalam hotel. kalau keluar pun main dalam mall ajer tp sedih jugak sb tak dapat nak shopim. adik merengek aje.

nasib baik ada bibik kontrak nih. boleh la bergilir2 jaga baby..hehe. kebetulan masa gi KL hari tu adik ipar sy ada kat KL juga, so ajak dia sekali join kitaorg. boleh lah nak mintak tulun tolak stroller..
tp kami sempat ke aquaria ajer.


familiku..dah 3 anak..nampak sgt dah tua kan?

pusing -pusing dalam aquaria ni sejam jer pastu terus gerak untuk check in di berjaya times square hotel plak..saje pilih hotel tu sb malam2 nanti boleh ronda2 area situ kan..nak tgk suasana malam kat KL..erm, klu kat kg jam 11 dah sunyi sepi tapi kat sini..lain sgt..


tengok ..bilik hotel mcm kapal pecah. kalau travel ngn anak-anak mcm ni la..bilik tu cantik elok tersusun 5 minit ajer..pastu..erm..macam kat atas tu la..

masuk taman tema dulu sblm pulang ke kelantan...nampak tak siapa dalm pic tu?hehe..ahkak ok..main bumper car dengan adik  ipar. saje nak hilangkan stress...sekurang2nya dapat lupakan masalah sekejap kan..

itu jer cerita KL..aku xamik gambar pun..mana yg ada ni pun korek dlm iphone suami..lagi pun aku pegi 2 mlm jer..tak sempat lah nak kemana-mana..tp aku ada pergi kat burger bakar abang burn...fuhh sedap weh..memang sebelum dtg KL dah plan nak datang sini..sb duk tengok rakan blogger pakat duk post gambar burger abng burn nih...terliur tau...



ok la itu saje nak update. nak sambung keje.esok ada audit.yaeayyy!

1 comment:

mama lieyna said...

Terbalik sudah ye, dtg bercuti kt kl plak.. :-)

Alahai, org dok KL pun tak smpai lg tmpt2 ni, ntah nape tak rasa nk pergi..alaahai..

Jnji namanya bercuti. Pasti best :-)