Tuesday, July 5, 2011

Testimoni terbaru dan kelulusan KKM

Sebenarnya dah update dlm blogshop pasal ni..dan ada juga di blog lynna, tp sy mau letak jugak kt mamashikin.com..sblm tu thanks yer kpd yg sudi jenguk2 kt sini..visitor dah meningkat..lebih 500 sehari..ok la kan, bg blog biasa nih..dulu nk dpt 100 pun susah..

Ok, berbalik pd tajuk..produk CHAHAYA WHITENING SKIN CARE dah  pun melalui ujian kelulusan KKM, dan Alhamdulillah ia lulus..dan akan didaftarkan dalam masa terdekat. Mengikut owner produk, Pn lynna dan Kak ida, ada produk baru juga akan menyusul...tunggu! Sungguh tak sangka..mereka bermula secara tak sengaja, guna utk ahli keluarga saja, bisnes dr rumah dan skrg akan di pasarkan keseluruh butik-butik kosmetik..itu lah dipanggil ada 'peningkatan hidup'...Alhamdullilah..wp sy hanyalah dealer, tp sedikit sbnyak ia membantu menambahkan pendapatan harian sy...terima kasih bnyak2 yg dah membeli melalui saya!

Di sini sy sertakan...cehhhh mcm tulis surat rasmi plak..testimoni terbaru yg dihantar kpd lynna..dgn izinya sy publish kat sini.Dan Alhamdullillah juga permintaan semakin meningkat dan ramai yg dah hantar testimoni..terima kasih semua..


If korang nak tahu dgn lebih lanjut tentang produk ini boleh sms atau email sj kpd saya.. 0145160411@ mckong83@yahoo.com..sy akan menjawab semua pertanyaan ..cepat..kerana sekiranya ia didaftarkan, mungkin harga dan nama juga berbeza..murah atau mahal ia belum diputuskan lagi...tp..biarlah semua mampu mencubanya....



8 comments:

LYAfrina said...

tula..lya dh baca td..hari2 duk google psl chahaya whitening ni,,mmg teruja nk pakai.. insyallah dlm 15hb ni nk beli..geng2 ofis nk tgk testimoni lya lu..lps ni dia org pon cam bminat

mamashikin said...

oh thanks lya, nti apa2 lya sms jer sy..

Ena said...

lelaki blh pakai tak? nak rekemen kat huby la.. sian je tgk muka dier.. huhu..

Lyna Shaari said...

boleh pakai utk lelaki ena..sabun shj :)

Lyna Shaari said...

boleh pakai utk lelaki ena..sabun shj :)

MrS. F!zA said...

hihi k.ena dh berminat tu..kita hampir try gak dlu.. mmg terbukti berkesanlah tgk gmbr tu!

mamashikin said...

nk try boleh tp kena beli 1 set la..sb tak de tester..atau pek yg kecik..boleh stop bila2 masa sb takde kesan sampingan pun..

~ L.Y.A.N.A~ said...

Sy pengguna cw sjak bln 3 thn ini.. sy beli dari elia..
Cw mmg terbaeeekkk!! Muka sy yg dulu penuh jerawat dan kusam skrg dah licin n cerah.. hubby pun puji. Mula2 pkai je akan ada peeling sikit tp halus2 je.. lps tu skin ok n cerah.. dlm msa 2 mnggu dh nmpk kesan. Xpyh beli sk2 bagai mhl2. Sye akan stick dgn cw FOREVER!