Monday, July 11, 2011

Jalan-jalan di Kemaman,Terngganu

Weekend lepas kita orang satu family ke kemaman, jalan-jalan sambil ziarah salah sorang geng mesyuarat tingkap..hehhe.Bertolak hari khamis pd kul 11.30, kul 3.30 dah sampai..4 jam aje perjalanan pergi..tp balik..huh lebih kurang 12 jam..sb kami dah menyinggah situ sini. berenti beli keropok lekor la..berenti beli itu..beli ini..mkn smbyg..huh..

ok..layan saja gmbar kami sekeluarga pergi bercuti sambil ziarah menziarahi..hari pertama sampai di kemaman, mmg tak kuar mana-mana..sb masing masing dah letih..so rehat je la..Tapi sebelah mlm, kami keluar tgk anak sedara sy buat persembahan taekwando sambil makan beramai-ramai..heee.ok layan je la gambar..mls nak letak caption....

malam pertama kami kat kemaman, kami sekeluarga melihat persembahan dek boboy sempena latihan taekwando 



 asal gmbar haku jer, jd mcm ni..blur ler..muka tak jadi la...adeh...

aktiviti ziarah saudara mara dlm zoo dah bermula..

 saudara yg pertama...hehhee

sama tak kami???budak 2 org ni bkn saja muka lbh kurang tapi perangai pun sama..boboi vs abang long


 
ops..tertinggal..ini budak nama nazra hana..
 
 
Kamin juga ke Mesra Mall dan kolam mandi..tp di sebabkan masing2 dah keletihan. so takde la gambar nya..aktiviti mandi manda juga kanak-kanak ajer yg join..yg dewasa prepare utk BBQ mlm nyer pula..huh best best...ahli mesyuarat tingkap, hujung tahun kita ke Lengkawi pulak yer!!

8 comments:

Sarah Syazwani said...

lerr..x singgah dungun ke???

LYAfrina said...

ALAHAI... DOK KABO PON.. RMH LYA KAT JPJ J... ADA TMN PERUMAHAN SITU... JLN Y NK KE MINI ZOO TU

ikatankasihku said...

hai mamashikin..nama kita sama la pulak..
first nak ckp tq sebab singgah blog sy & berminat nak jadi dealer sf beauty...,
lagi 1 muka wak mcm anak patungla....serius... :)
bole bg email address awak, kin?

Bila Ku Kata Cinta... said...

ai..bestnyer berjalan2 bersame famili

mamashikin said...

sarah- erm tak singgah kat dungun pun..sb lalu ikut jalan kelapa sawit tuh..ikut sg tong..

mamashikin said...

lya- oh..dekat situ eh rumah lya..la kalo tau singgah..hehhehe..lain kali lya..thanks..

mamashikin said...

mamaikin- hehhe..nama sama...sy dah email..tq

~izan~ said...

dik,muka awak ni mcm anak patung dah akak tgk..cantik...

seronoknya jln2...