Thursday, April 28, 2011

selamat hari pekerja dan selamat bercuti

Eh belum lagi hari pekerjanya..1 mei, tp memandangkan kami nk balik kampung so tak dpt nak update blog, oleh itu sy nk wish teruslah..selamat hari pekerja dan selamat bercuti kepada semua yg berkerja tak kira la gomen ke, swasta ker..yg penting kerja!. Tapi...ehem ehem..yg kerja gomen mesti mengharapkan 'sesuatu' di umumkan nanti kan??erm..harapnya khabar angin yang penyelarasan gaji tu mnjadi kenyataan la kan...semalam pun dah keluar tv, radio dan internet. Sejauh mana kebenarannya...kita tunggu jer la...


Untuk menghilangkan rasa rindu pada blog ni, sy upload beberapa keping gambar candid yg diambil semalam. Meh tengok gambar anak-anak sy yg comot nih..

 Erm..adik ngn abang sama jer..kalau sorang nak nenen, sorang lg pun nenen jugak..alahai abang long..dah nk masuk 4 tahun tp nenen lagi..
 Tengok la abang long..kurus kerempeng! muka dah cengkung semacam..4 tahun 10kg ajer beratnya..

Haa..yg ni adik hana...comel tak saya??saya kuat makan...3 kali sehari adalah wajib!
 Ehee..mama pun nk masuk gambar gak...anak ngn mak sama besar okey!
Eh ni apa?ni haaa..kelakar betul..terpakai baju yg lebih kurang sama ngn adik ipar sy nih... kebetulan dah pegang kamera...amik la gambar..
Gelak tak ingat.....sb rasa mcn kelakar..tetibe mat labu nih kuar pakai baju sama..

 papa mana?papa mana?

hah amik ko..lelaki ku..auw....

hehhhee..tp jangan pandang lama-lama..ni i punya!hahhaa!
Entah datanga angin apa pg2 datang keje update blog pastu upload gambar banyak2. Erm..mood bercuti kot..maklumlah 3 hari nak cuti nih...ohh tak sabarnya..kpd blogger2 di luar sana, selamat bercuti ye!kpd kwn sy yg nun jauh dimata....yani...selamat bercuti jugak!kamuk kemana cuti nih?hehehee...


p/s- maaf la kalau gambar2 ni ada unsur 18sx ker...terlebih tayang ke apa yer!mood nak upload gambar sendiri sejak dua menjak nih..                                                                                                                               

16 comments:

LYAfrina said...

hehehheh.. kamcing betul dgn adik ipar tu..
selamat hari pekerja buat shikin & selamat becuti-cuti :-)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

geram tgk bulu mate hana... *wink*

mamalieyna said...

Selamat bercutiiiiiiiii~~...tp kak eina kerja lg esok..wuwuwu...cuma kami bersmbg cuti sampai senin..lalala.. ^_^

mamashikin said...

lya- hehhee..mmg..adik ipar tp mcm adik sendiri dah..mmg kteorg baik la..lg pun sy takde adik lelaki kan..so anggap dia nih mcm adik beradik dah..

mamashikin said...

nieza- bulu mata hana mmg pnjang tp dah besar nti rasanya jd biasa balik..sb abang long kecik2 pun mcm tu..bulu mata panjang dn lentik tp bila dah besar kureng sket..

mamashikin said...

kak iena- ooo esok keje lg kan..klantan ngn tganu jer kan cuti esok..tp ahad isnin u all cuti gak kan...hehhee..slmt bercuti!

ayu.suhada said...

assalamualaikum kak shikin...HAPPY LABOUR DAY..=) sok sy still tije ag..aduhh..borink dah ni..kak,ehehe..nice pic!! malu nak tgk pic mat labu lame2..ahaha..sexy!! tp kan kak..nice shirt..ptutnya mat labu kna bg asben akk pkai shirt tu..bru sepadan..heheh..kak,shumelnya nazra..geraammm!! rse nak tium2..tehee^_^ kimsalm syg kat nazra,nazhan n.....mat labu ea kak..*blush* xoxo..tk care kak..

~izan~ said...

mcm akak ni tak layak nak diberi ucapan selamat hari pekerja hehe..maklumlah tak kerja.hehe..

anak akak pun 5thn susu lg tp minum dlm cawan.bagus diorang menyusu smpai besar sbb mmg byk khasiat susu =D

slmt becuti!~

ShE-iS-Me said...

happy labour day...xsbr nak cuti ni!!!

mamashikin said...

syu- hahhaa..saje tempek gmbar mat labu..suh syu tgk...dia ni mmg seksi duk umah...hahhhaa.

kak izan- ler kak izan pun kerja gak la...buat kek, make-up..itu dah dikira bekerja...wp bekerja sendiri..lg masyuk dr kiteorg yg mkn gaji nih..

mamashikin said...

she is me- a ah mmg tak sabar nk cuti...yeay!

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

selamat bercuti-cuti...lama gak kali ni cuti...comelnyer abang & adik minum susu

kakchik@ella said...

selamat bercuti buat awak jugak ..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

entri lucu...eheheh senyummmmmm aiii baca...

irma said...

selamat bercuti....tgk gelak tu mmg lawak...mmg betul tu bkn buat2 hihi

Sarah Syazwani said...

eh..eh samela ank kita..yg besar kurusss jek..yg kecik bukab main bambam