Tuesday, January 4, 2011

Woot Woot Bloglist

Sb sy jeles dgn kefemesan awek KHAIRUL FAHMI, sy pun sibuk nk menfemeskan diri juga tp sbg isteri NAHASHIMI.hehehe.boleh eh gitu?eh boleh..sb nama dah nk sama dah tu.Janji ada MI kt blkang..hahha.Tp takde r sampai hentak2 kaki suh laki i main bola pulakkan..cukup la main bola ngn i anak2 tiap2 mlm..hehhe.

Tp kalo sy femes mcm encik woot woot ni dh kira bagus, sb bkn saje femes dowh tp kacak maa.Kacak luar,kacak dlm!(ini bkn pujian nk dpt markah lbh,tp ikhlas dr hati yg tulus nan suci).

Tp mcm mana nk mnumpang kefemesan en woot woot nih?senang maa..masuk ar dlm bloglist dia,tp kena join contest dia dulu k!

1. follow woot woot
ok encik!sy dh follow

2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
ohh..nih entry nya encik!

3. dalam entry tu korang letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
eheee..mmg i copy paste pun

4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur campur..
air batu campur..eh campur-campur encik!

5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu
3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject

pengalaman bersalin

6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..

yg ni tak tau nk tag sape..tp tak kisah ah..aku nk tag juga budak2 ini!

1. natasha

2. wahida my all
3. ayu myprecious

Ok siap!encik woot woot!

7 comments:

Ena said...

eheheh..

woot woot!!

wahida said...

awak, saya ingat baru nak buat tag awak ni, sekali bila tgk kat kolum follower dia tu, dia ckp.." follower, sila tutup aurat"...huwaaa...sentap mak!!

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum shikin
tq tag sy ok..insyaAllah ada masa sy buat ;)

woot-woot said...

thanks for joining ! wish u luck then.

as'salam :)


x de la femes pon,biase2 saje ^^

**sHiKinn** said...

wahida- ohh..sy tak perasan plak..sori yer..tp slamba ah..buat jer!

**sHiKinn** said...

woot-woot-semoga sy terpilih!!hahhah

Fieza79 said...

woot woot la pulakk...dh femes dia ye...