Monday, January 3, 2011

Abang Long dah sekolah

Hari ni pagi2 lg abang long dah bangun utk kesekolah.hehehe.Sekolah abang long dekat jer dgn umah, dalam 500m kot..tu yg excited sgt tu..sb dah biasa tgk kwn2 sekolah.
Urusan pendaftaran abang long cek su yg settle kan sb mama ngn papa dh kene keje..

Tp tak tau la abang long bertahan ke tak,sy pun tak memaksa sgt sb abang long baru 3 tahun stgh..mungkin dia perlukan masa utk sesuaikan diri.Tp mama harap sgt agar abang long dpt bersekolah penuh ya!nanti dah pandai membaca, mama belanja KFC.hehehe.



abang long dah ready nk g school..cuba teka ada apa dlm beg itu??hahha..org lain bawak buku,tp abnag long bawak susu ngn pampers..



Tgk..masih gelap lg diluar tp abang long dah ready utk ke school
...

4 comments:

Ena said...

Gd luck abg long... awainya dah masuk skull yeh!.. good2x.. :D

MAMASYAZA said...

amboi, dah tak sabar2 abg long nak p skolah

LYaFRINA said...

gud boy!!
semangat nk ke skolah ni

Cik Puan Bunga said...

Tak sabarnya nak tunggu Adam sekolah. Time tu Adam dah ada adik ke belum? Eh! Haha! (=__=)"