Sunday, December 5, 2010

moden klasik menjadi pilihan

Entah kenapa 2,3 menjak ini tido pun kurang lena..mana taknya,bila tido ajer mimpi rumah,bangun tido pikir rumah..tgk tv nampak rumah,makan nasi pun nampak rumah..sedapnya rumah mcm burger daging special balut telur mayonis lebih ishh ..harapnya segala perancangan utk tahun depan berjalan lancar.

Andainya segala impian 'itu' tercapai,konsep moden klasik menjadi pilihan.Apa pun..jom ah layan gambar2 yang berjaya dicuri dr pakcik google dulu. Cakap banyak tak guna,takut impian tinggal impian saja..






14 comments:

Nur said...

bagusla tuh ada impian..slow2 eh..

mamashikin said...

nur: ehee..insyaAllah

LINA EVERLYNN said...

gambar ke 4 dan last menjadi pilihan na..heheh.moden klasikk cantek jugak..simple tak sarat

e.l.i.z.@ said...

alamak...kita sedang berangan jugak la..sama lak tu kekke..k.eli suka semua bule hehehe curtain biru lawa gak..haiii semua la lawa!

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun ada gak impian nak cantikkan umah camtu, tp apakan daya, ngan bebudak bertigas ni, penuh umah ngan brg menan depa

Ain Atika Zailani said...

wahhh...cantik sangat....harap impian jadi kenyataan...=)aminn...

mamashikin said...

na- tak sabar nak tgu rumah na siap..ehee..nanti bleh share idea na menghias rumah..

mamashikin said...

kak eli- sama2 kita berangan..pastu mintak2 jadi kenyataan..InsyaAllah

mamashikin said...

mamasyaza- sy pun nanti mesti rumah penuh mainan..skrg ni kat umah tok ma pun tak larat dah nak kemas

mamashikin said...

siska- InsyaAllah..harap jadi kenyataan

LYaFRINA said...

wahh..
lya pon minat dgn decoration ni...
lya minat deko y moden +simple jer..

Unknown said...

Suka la konsep ni.. Liza pun apply concept ni utk rumah Liza yang kecik ni...

Sarah Syazwani said...

wah..cantik2..sy pun minat design mcm tu..

Nadiah Suhaidi said...

yang atas skali cantek!