Tuesday, October 2, 2012

tak sabar

banyak benda yg tak sabar nak tunggu tahun ni...
tak sabar tgu our sweet home siap...
tak sabar tgu abang long sembuh...
tak sabar tgu myshop2u....
tak sabar tgu anak-anak dan suami pulang...uwaaa.sedih..tp terpaksa. berpisah dgn anak-anak tersayang. bukan sekejap tp seminggu..rasa sunyi sgt hidup tanpa kesayangan disisi.
Tp setakat hari ni sy masih boleh bertahan..tahan dari keluar air mata sb tiap2 malam kami video call..tanya khabar..

dah nampak bumbung kan??so dah boleh berangan nak konsep ape..kikiki:=) rumah kecik takpe..janji selesa..

abang long dah boleh berlatih berjalan sendiri...terima kasih Allah..kau sembuhkan penyakit anak ku ini..wp perlahan dan amik masa tapi kami cukup bersyukur...

baby kesayangan..huhu..hari2 tgk video dlm nset..tak pernah lg terpisah lama mcm ni..rindu sgt..

kalau perasan mmg tak bnyak gambar anak2 kt dlm blog ni..bkn tak amik, tp susahnya nak masukkan dlm pc pastu upload..masa sgt jeles kat i skrg nih..rasa tak cukup kaki tangan ni..


3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

warghhh banyk lol yg di tunggu...semuge semuanya berbaloi yer shikin amin...

mamalieyna said...

Alhamdulillah..kian nmpk progress yg baik abang long tu..hrp tak lama lg abang long sembuh sepenuhnya.. Amin...

huu~ berpisah seminggu ye.. sedeynye..k.eina tak pernah lgi..apapun tabahkan hati ye,.

ohho rumah bina kt kampung halaman ke, bestnyerrrrrrrrrrrr...

Zee Suhaini said...

Salam perkenalan kak...bestnyer ada rumah sendiri....mesti excited nak pindah ni...berbaloi-baloi