Monday, October 8, 2012

Produk kecantikan EVERLYNN


Model EVERLYNN..cantik tak?sbnarnya kat luar awek ni lagi cantik tau..mcm anak patung, sgt terkesima bila jumpa secara live..tp mungkin make-up tak berapa nak in dgn dia..so nmpak ada sesuatu yg kureng..
tapi takpe..yang penting everlynn lagi cun..packaging menarik dan juga kualiti pun baguss..

Ok..nak cerita pasal produk pula, 
Dah hampir setahun berada dipasaran, permintaan semakin tinggi...wp pada mulanya ia bergerak secara online shj tp kian mendapat tempat dihati peminat kosmetik semua...sudah ada showroom sendiri, iklan sudah dikeluarkan di beberapa majalah dan akhbar..dan pengedar juga rasanya dah hampir penuh ..produk juga bertambah....

ok ke produk everlynn?laju ke sales?ok ker?
huh banyak soalan dan soalan ni yg selalu customer tanya.
hello...
kalau tuan empunya (founder) dah boleh beli designer bag, designer baju..designer kasut...rumah..tanah..barang kemas...pendek kata dah boleh bermewah-mewahan dgn hasil jualan everlynn...tak laku ker mcm tu??*tepuk dada tanya selera,..ekeke*

of course la kan..jualan everlynn mmg laju...dan kenapa laju??sb sudah tentu produknya bagus..rugi klu korang tak mencuba...
erm..yg tuan blog sendiri tuh pakai ker everlynn?
hehe..sebelum everlynn dikeluarkan lg sy dah cuba pakai..dan Alhamdulillah takde masalah..malah bertambah licin. cuma sy ni jenis yg tidak tetap pendirian..kadang2 pakai..kadang2 tidak...tp itu tidak penting..yang pentingnya, selaku dc untuk beautycare dan juga stokis...kami semua sudah mampu tersenyum dgn income yg diperolehi..
pendek kata, dah tak perlu nak pikir pasal nk naik pangkat...nak mintak keje lain..tidak.
so.................................
if korang nak cuba produk everlynn...boleh contact sy. FREE postage  ya,
everlynn ada banyak produk antaranya skin care, serum, bb cream, apple fibre, scrub,dan juga mask. 


ia sangat sesuai untuk kulit kusam, pigmentasi dan juga mencerahkan kulit. untuk keterangan lanjut boleh hubungi sy ..
0145160411.


VCO everlynn...produk paling laris..hanya rm40 shj untuk 60 capsul.

Kelebihan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil)
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari
  • Kesuburan
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang



3 comments:

Liza said...

Produk Linna ek ni? Dia mmg sgt cantik la...:) Selamat maju jaya dalam bisnes.

mamashikin said...

a ah produk lina..my fren.
hee..kat luar lagi cun..

QasehSuci said...

Blh tak amalkan everlynn skincare tanpa mengamalkan vco everlynn?