Sunday, September 30, 2012

SNE Beautskin Essence

Korang pernah dengar tak beautskin essence?kalau sape yg update pasal produk kecantikan..sure tahu produk nih..tgh hot dalam pasaran online skrg..laris mcm goreng pisang panas yg ranggup dan keras..heheh.

bkn nak provok tp mmg betul..mgu lepas ada beli 2 kotak utk kegunaan sendiri..tp tak sempat masuk kat dalam tekak lah..ada yg merayu2 nak beli...sungguh ni..sy sendiri pun tak tahu apa ke best sgt beautskin nih sampai berebut2..padahal kami xjual pun..just beli utk kegunaan sendiri..

bila di risik..ohh patut la..benda ni laris sgt smpai out of stok..klu ada pun early okt..huhu..penangan beautskin..tapi persoalan menjadikah ia??
adik sy tgh mkn kotak yg kedua...dan mmg nampak perubahan...tekstur kulit makin nak sama. ia bukan utk muka jer tau..tp utk seluruh tubuh badan...kiranya kulit kita akan cerah , cantik ...






Ministry of Health Registration No. : MAL08031430TR

Alang-alang dah terjebak dlm penjualan beautskin nih..so i pun nak jual jugakk..hoho. satu kotak rm240 shj yer...dan sesiapa yg berminat boleh lah buat booking sekarang.. dan jgn tak tahu dah ada 2,3 orang yg dah book..huhuhu...penangan beautskin...
sms saje 0145160411.
utk mengetahui maklumat lanjut boleh ke blogshop sy...

tp sebelum tu nak tanya, ada beli tak majalah harmoni bulan nih??rugi tak beli oiii...sb ada EVERLYNN dlm majalah tu...tp iklan la..klu nak beli yg betul2 punya contact sy jugak....dan akan update soon berkenaan everlynn....

stay tune:=)

2 comments:

Julia Yahaya said...

bestnyer tgk kulit dia.. mahal ker produk nie???

Julia Yahaya said...

bestnyer tgk kulit dia.... mahal x produk nie??