Monday, June 25, 2012

buah cinta kami yang ke3

Alhamdulillah sy dah selamat bersalin pada ahad lepas, kiranya hari ni hari ke 10 sy berpantang.Pengalaman bersalin akan menyusul tapi Alhamdulillah Allah permudahkan proses bersalin saya. .bersalin secara normal, baby boy dan berat 3.36kg..

Stori mori pasal bersalin dan juga tentang perkembangan abang long lepas ni yer..hari ni nak update pasal baby baru yg baru jer cukur jambul..alhamdulillah utk baby yg ke 3 ni juga kami berkesempatan sekali lg 'belah mulut' atau bercukur dengan YB Tuan Guru Nik Aziz..anak yg sbelum ni pun dgn beliau juga..:=) Kami turun dari rumah jam 5 pagi lagi, dan sampai ke Masjid Pondok Darul anuar jam 5.30..iaitu tempat Tok Guru mengaji dan berjemaah. Pondok tu dlm kawasan rumah Tok Guru..kira brsbelahan jer.. 
acara bercukur tu biasanya lepas Tok Guru bagi kuliah subuh...ok jom tgk gambar....



Tok Guru tgh suapkan air zam-zam ...
Ambil berkat dari Tok guru..mudah-mudahan baby akan jadi anak yg soleh nanti...

11 comments:

Rohah said...

tahniah, moga baby menjady anak yg soleh..

Bella Vita said...

Assalamualaikum Shikin,

Tahniah atas kelahiran baby baru ni. Namanya Nazim Hadif ya? Sedap nama tu =)

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah dah selamat bsalin..sga bb jd anak yg soleh & solehah..

Psl abg long...tabahkan hati yer, stp org ada dugaan msg2, Allah xkan duga diluar kemampuan kita..

Take Good Care ok!!!

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

congrats ekin... semoga menjadi anak yang soleh...

baby boy ye... aku pon lom tau gender baby ni... suprise betul!

♥MAMASYAZA♥ said...

syukur alhamdullillah dah selamat melahirkan pun. tahniah. macam mana kesihatan abang long. dah makin ok ke

genuine1224 said...

tahniah!! patut lama jek diam, rupanya dah slama kluar

IDAZS said...

tahniah shikin, cutenya baby :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

alhamdulilah...bertuah anak2 syikin...:-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tahniah shikin...amboi selang bunga kan....beshnya.....mesti abg long tambah hepi dapat member baru...sekali lagi tahniah...warghhh yanty yang takut lak nak tunggu 5 bulan lagi akan lahirlaaa...permata kami...harap2 boi cam shikin...amin...

Mina said...

Wah 3 dh ank mu sain..tahniah..moga kbhagianmu kekal ke akhir hayat dgn dkurniakn ank2 yg soleh..amin.miss u.

Mina said...

Wah 3 dh ank mu sain..tahniah..moga kbhagianmu kekal ke akhir hayat dgn dkurniakn ank2 yg soleh..amin.miss u.