Monday, March 12, 2012

yang ditunggu-tunggu sudah selamat tiba:=)


ini lah brg yg ditunggu2 sgt tuh..hehe...cuba teka apa kat dalam nih??hehe..kat kotak dah terang2 tulis mybbstore kan?of course la baby stuff kan..

jeng jeng jeng..little bean bottle sterillizer dan warmer buat putera dan puteriku tersayang. 

Lepas ni mama dah tak payah nak rebus atau rendam botol susu dalam air panas dah..hanya masukkan dlm sterilizer ni sajo..
Benda alah ni mama beli kat mybbstore,  harga asal RM199.90, tp bbstore tgh buat promosi skrg ni..so dapat lah diskaun dengan harga RM159.90 shj.

Alang-alang bbstore tgh buat promosi skrg, so mama belikan juga botol susu philip AVENT nih..ini pun ada diskaun tau, total 6 botol ni hanyalah RM180 shj...biasanya klu beli satu2 botol dalam rm45-70 mcm tu..kira berbaloi2 la ni..Lagi pun free postage tau dan perkhidmatan dihantar melalui KTM ..biasanya kalau mama order barang dan proceed melalui KTM, ia amik masa seminggu utk sampai...tp bbstore ni sgt best...hari khamis order, hari ahad dah slamat sampai....

So korang, ada masa terluang boleh la cuci mata kat bbstore yer..bnyak lagi baby stuff kat sana..dan harga pun menarik juga. Servis yg diberikan pun sgt tip top..cepat jer reply order..so, tak payah nak takut-takut nak buat pembayaran.Mama bkn lah jurucakap bbstore pun, cuma nak berkongsi dgn kawan2 berkenaan shopim online ni. Ye la, takut tersalah shopim ajer..duit dah transfer, tp brgnya ngak sampai-sampai..kita juga yg rugi..:=)

7 comments:

Fieza79 said...

best nyaa...hurm sterilizer je lom ada lg bt msa ni...nak gak sambar satu rasa nya senang keje kan...

Cik Ecah said...

heheh seronoknya....
kte plak yg over..
hikhikhik~~~

mamashikin said...

kak fiza,
sy kagum ngn kak fiza yg bf anak kak fiza..sgt admire..hee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

senanglah..mmcm2 produk untuk memeudahkan dh skrg kan!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

beshnya...dulu yanty teringin gak nak beli tapi tak kesampaian...huhuhuuu

MrS. F!zA said...

eh samalah..kita pon mmg nkbeli.. penatlah rebus air panas nk rendam botol..

Ena said...

tinggal nak dengan tak nak je kan kak..

yg pasti fulus kena ada.. hehe