Thursday, February 2, 2012

Bosan

i bosan..atau dgn kata lain boring. Hari ni. breakfast sorang-sorang, lunch sorang-sorang....sb pn lynna bercuti hari ni...:=( aik..dah takde kwn lain ker kat ofis??erm..dah 5 tahun sy bekerja dengan staf lelaki..so, sy takde kawan pompuan..sob sob..sedih kan i?Tapi at least kurang la dosa mengumpat..ekekek.

Sebab dah bosan sgt. so lunch hour sy drive ke bandar kk..masuk mydin mall, dan kedai2 berhampiran..teringin nak ke tutti fruti tp tak best pulak mkn aiskrim sorang2 kan..so ikut jer la kaki nak melangkah ke mana. Last singgah watson...takde barang nak beli pun, tapi terbeli la jugak.. 
               
barang2 cinonet ni pun hampir seratus jugak..tp semua tu sgt berbaloi, ada syampoo, conditioner, wipe tissue, make-up remover dan juga femenin wash..hehe..sbnarnya itu persiapan utk menyambut suami pulang mlm ni...lalalalala..bau harummmm dan ehem-ehem...:=)


Dan juga dapat kad diskaun...yeay..pasni bila hari khamis jer boleh dtg sini..hahhaha. setiap khamis jumaat semuanya harus wangi...ngeeee.

10 comments:

Qhaifa Nur said...

jarang masuk watson...
harum sampai sini tuh..huk2..

~izan~ said...

wah,shopping..hehe..akak pun ada kad tu tp jarang benor guna sbb lupa je mamnjang huhu..

mamashikin said...

qhaifar.
hik hik hik..sy pun jarang masuk..kebetulan boring yg amat..

mamashikin said...

kak izan sayang,

tak shoping mana pun..
kak, best tak bwk coach?hahaa..

atIEsAyAnGkAmU said...

wahh shopping mende2 mcm ni mmg tk perasan ..tgk2 da beratus2...

yeahhh wangi utk suami sgt digalakkan...!!

cheq sue dieyha said...

tutti fruti kt kk?kt mn tu?dlm mydin mall ke?x penah nmpk pn sblm ni..

Papa Mifz said...

setuju khamis jumaat harus wangi2...hehe

mamashikin said...

cek su dhiha,

tutti frutti baru dibuka . dekat depan mydin..bkn dlm mydin...

mamashikin said...

papa mifz;
hahaha..setuju setuju..khamis jumaat harus wangi utk suami.

LINA SHAARI said...

hahahhahaha.entry tak tahannnnnnnnnnnnn tuwwwwwwwwww