Monday, December 12, 2011

free sebotol collagen serum dan mask dari everlynn

ok korang..sape nak try serum dan mask dari everlynn?nak..tp  nak free?boleh..korang follow blog ni dan tinggalkan komen kat entri ni yer..tulis la apa pun...sb sy just nak amik no komen anda..pemenang akan dipilih melalui random...

yg dah tersedia follow,boleh tinggalkan komen ajer..tarikh tutup sehingga ada entri baru nanti..senang kan?

korang akan dapat 1 botol serum

dan sekeping mask 

Nak tahu lebih lanjut apa fungsi mask dan serum ni?boleh jenguk ke blog tuan punya produk LYNNA,
jangan risau..semua dah ada KKM dan tiada side effect apa pun...
pada yg aktif fb boleh ke fb : everlynn/kota bharu
like yer,jgn tak like!


26 comments:

dakcik said...

saya nak! saya nak ! nak ! & nak ! hehehe..
berape byk nak la kan? tp sy nk sbb nk test..mane tau kulit sy sesuai dgn produk ni..=)

Jue said...

Hi Shikin, sy nak....sf beauty dah..nk try everlynn jgk...

siti aida said...

hai shikin...aida dah lame follow blog kamu. sblum ni aida mmg gune produk cahaya. mmg mulus gitu kulit aida. skrg nak try pulak everlynn. hopefully dapat la.. :)

Dalila Hamid said...

nak nak nak.....:) hhee.. shikin, kak pun nak mencuba serum dan everlynn mask jgk la sesuai dgn akak yg x berapa nk muda dah ni untung2 dpt free lak tu... hhaa...

LYAfrina said...

shikin.....
nok jugop!!!!! msh usha mcari produk muka.... igt nk tgu bonus ni nak rembat SF beuty... tp cba y ni dulu la.. manatau kot2 ada rezeki...

Adek Pijat said...

saya nak! saya Nak! sy suka brg free..hehhe...

ayu.suhada said...

kak ikin..syu nak juga la..heee..nak try jgak..tp lau dpat free ag best!! oh syu da lme follow blog akk n page everlynn kota bharu..=) haha..promote lak..

cheq sue dieyha said...

nak jgk!nak jgk!nak jgk!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

nk jugak..
nk try gop serum tu..
mintak2 ler ade rezeki.. heheheh

btw, mmg guna SF skrg ni..

mama_irdina said...

wahhh...mesti la akak pun nak gak serum n mask dr everlynn ni...akak mesti org paling bertuah jika dapat semua ni free..thanks shikin..

Cik Suheela said...

saya nak!!! heee ;)

maimunah said...

saya nak jugak....sebelum ni pakai vit e softgel..mmg best...nak try serum ni lak...harap2 dptlah....hehe

.cik yaya. said...

yaya nak jugakk..nk kurangkann parut kat muka nie!!! mintak2 la dpt..

MiErA said...

mira nakkkkkk jugakkkk!! eksaited dengar pasal collagen....;p

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yeayyy...yanty mau yang freee....eheheheeeee...just try

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yeayyy...yanty mau yang freee....eheheheeeee...just try

Lyna Shaari said...

TRYLA...TAK RUGI UTK MENCUBA

Almya said...

salam..teringin sgt nak cuba...

Almya said...

salam..teringin nak cuba..camner ya..

~iieyda~ said...

wooow..nak jugak....hope nasib dapat free gift superb poduk everlynn nie..amin amin..hehhehhee

~izan~ said...

nak jugak la dik hehe...kot2 ada rezeki dlm random2 tu hehe

Sarah Syazwani said...

nak..nak..aci lg x nk mintak ni..nk cantik mcm shikin n lynna tu

Sarah Syazwani said...

nak..nak..aci lg x nk mintak ni..nk cantik mcm shikin n lynna tu

muz adiaiman said...

saya nakkkkkk!!! plssss!!!

muz adiaiman said...

saya nak cuba jugakk!!

wAniE said...

saya nak juga..mana tahu saya memiliki kulit yang lembut & cantik..ehem2 :-)