Friday, December 16, 2011

OFF to KL

*autopublish*

Percutian hujung tahun kami tahun ni hanyalah KL shj..mula2 plan nak g Langkawi tp kebetulan i muntah2 masa tu..so cancel..pastu second plan nk ke melaka..tp kena cancel juga sb abang ipar kena keje ad hoc masa tu..last2 kami rancang ke KL shj...hehe..nak rasa suasana tinggal di bandar plak...

Kat KL kami tak duk hotel, kami duk kat apartment dekat cheras..lagi selesa. Al maklum lah semuanya 2 family..so duk kat rumah lagi berbaloi dr hotel..4 hari 3 malam..

kat sini la kami akan tinggal selama 4 hari 3 malam
iaitu kat apartment superior cheras
RM280/night

ada 3 bilik semuanya

Dapur yang simple shj..ok la kan..bukan nak masak pun..



Sebenarnya ni entri auto publish..hehe..kami dah on de way  ke KL pun...hehee..harapnya selamat sampai nanti..ekekek:=)

Pengumuman utk pemenang mask dan serum everlynn sy akan umumkan nanti sekembalinya kami dari KL ok...bye bye...

4 comments:

ayu.suhada said...

oh akak..cantik n nmpak selesa apartment tu..ok la kan..=) rm280 per nite..kra murah laa..ade kat melaka..rm280 per day..tp homestay laa..rumah kg.mhal kan?hihi..anyway,selamat berolidaaayyy kak n family!! tk care=)

Dalila Hamid said...

selamat bercuti

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik laaa shikin ...selesa kan...

cheq sue dieyha said...

ptt la blh mkn nasi beriyani gam kt bangi,ke kl rupanya...hehehe:P
happy holidays..