Tuesday, October 18, 2011

terima kasih semua!

Orang nak berblog kita nak berblog juga..org lain dapat duit, tapi kita??itu sy ler..sb nya org lain dah dapat ribu riban hasil berblog, tapi diri sendiri tak pernah merasa duit nuffnang..takde rezeki dalam dunia blog ni..mungkin berblog sekadar mengisi masa terluang dan sebagai terapi dalam kehidupan seharian..

Walaubagaimanapun, terima kasih pada rakan blogger yang sudi singgah kat sini...ada juga la visitor walaupun ciput..malu nak tunjuk..

ini ialah visitor untuk bulan lepas..sikit jer sb jarang update.. apa pun terima kasih semua!

Kalau perasan saya selalu selitkan entri iklan blogshop sendiri..ye la kan, kalau sy tak up kan blogshop sendiri, siapa lagi nak up kan? heee..tp yg pasti, bila sy update tentang blogshop maknanya mmg takde cerita best la yg nak di update ..

Tapi kan, kat mana lagi nak iklan kan blogshop eh?ada tak cara lain?..kalau sudi, kongsi-kongsi la..sb tak lama lagi sy akan menjadi stokis untuk satu lagi produk kecantikan..iaitu produk di bawah jenama my best friend..so, ingat nak start iklan blogshop yg suam-suam kuku tuh, supaya ada la visitor lebih sket...

ok.sharing  is caring.....:=)

8 comments:

LYAfrina said...

kalo dekat forum... pon snang nk promosi kan.. try la..

apa2 pon tahniah..trafik tu tggi sbnanrnya.

Salina@IbuAqil said...

Rmai jgk visitor dia.. ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tahniah shikin...gud luck..

LadyBird said...

tahniah :)..
semoga terus meningkat naik..
mungkin blogger yg selalu dpt tu tersangat2 aktif..
lady pun x pernah dpt..

mamashikin said...

lya- forum dah cuba..Alhamdulillah berhasil juga..
trafik tinggi tp pelik sb tak pernah sangkut ngn BE..huhu takde rezeki..

mamashikin said...

lady- kita serupa..huhu

ikatankasihku said...

ramai peminat ni, tu yang rating tinggi :)

TQ wish bezday akak :)
nape takut..x de apalah..jgn pk byk2 k..

Sarah Syazwani said...

tinggila tu..sy pun x penah dpt duit nuffnang..sbb blog pun kdg2 je update mcm shikin gak ler