Wednesday, October 19, 2011

Dah 28 tahun hidup di dunia..Alhamdulillah

Hari ni genap 28 tahun di beri peluang hidup di dunia..sekejap jer kan?Banyak dugaan cabaran yang dilalui sepanjang 28 tahun....ada suka, dan ada juga duka.....syukur Ya Allah...
kau berikan ibu dan ayah yang penyayang...
adik yang memahami situasi...
suami yang bertanggungjawab...
anak-anak yang cerdik ..
kawan-kawan yg sentiasa ada ketika susah dan senang...
dan rezeki yang tak putus-putus buat kami..syukur...

Mari bernostalgia bersama saya..heee..upload gambar-gambar 28 tahun yang lepas...tapi takde lah 28 tahun pun..2,3 tahun kebelakang jer *ngee*..sb tak sempat nk scan gambar lama pastu upload kat sini...
ok..ni gambar masa anak sorang..abang long umur 3,4 bulan rasanya..bestnya kalau dpt kurus mcm ni balik..hehe
abang long dah besar sket
hehe..gambar ni buat profile kat friendster dulu nih..dulu kenal friendster jer..

bersama rakan sekerja..gambar 3 tahun lepas..
erm yang ni pulak masa pregnantkan nazra..huhu dan temban weh..bersama my bestie di tempat kerja.


Ok tu jer gambar yg ada..itu pun yg dah ada kat pc ofis nih..hehe..takde la nostalgia sgt..semua masih baru lagi, plg lama pun gmbar first..

Apapun terima kasih atas ucapan kwn2 semua..ada yg wish dkt fb..ada yg wish tru sms..huhu..tak sangka, tua-tua pun dapat ucapan hari jadi juga...dan paling berterima kasih pada suami iaitu en laling atas sweets suprise semalam...nanti update next entry...

Last nk wish utk diri sendiri ..hehehe...

H.A.P.P.Y    B.I.R.T.H.D.A.Y     T.O   M.E!!

HOHO UMUR DAH MASUK 28..ANAK DAH NAK 3..

SEMOGA SENTIASA BAHAGIA

BERSAMA KELUARGA TERCINTA!

11 comments:

~izan~ said...

Alhamdulillah...selamat hari lahir dik.Semoga bahagia selalu di samping family dan dimurahkan rezeki...maintain cun selalu tau!~

bagus tu muda2 dah ramai anak,nanti bila dah tua,anak2 dah besar...akak ni lg 2bulan nk 30 hehe..

Kasih Kita said...

Wah muda lg dah anak 3 :)
Saya x sempat kot. umur 30 baru anak 3 kot hehe

ikatankasihku said...

"Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan mamashikin,. Allah selamatkan kamu~~~"

Moga sentiasa dilindungi dan di rahmati Allah..Selamat Hari Ulangtahun yang ke 28 .

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday. semoga dimurahkan rezeki, happy selalu n bahagia bersama keluarga tercinta

Sarah Syazwani said...

selamat hari ulangtahun..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

note : brg sy order dh dpt..dh sms rupernyer br pasan masuk outbox

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hepi besday shikin ...moge murah rezeki...biznez sentiase lucky dan semuge ke smua cahay mat menjadi anak2 yang soleh solehah dan cumils....

Salina@IbuAqil said...

Hepy bufday dear! ;) rezeki allah.. ;)

ayu.suhada said...

hehe..sweet aje akk dulu..^_^ Btw,Happy Birthday kak..smga pnjang umur n murah rezeki..stay cute yee..hehe.Muda ag 28thn tu kak..tp yg bestnya da de baby 2org..syu xthu ag tme umr 28 ade ape..haha..pape pun syukur ke hdrat Ilahi atas kurniannya..^_^

mamashikin said...

terima kasih semua..hik hik dah tua...

LYAfrina said...

shikin,,,,sori lmbat dtg kt blog.. klmarin line tenet kt opis slow.. pastu dh la krg sihat kelmarin..jd ksabaran tu krg sket.

kelmarin dh wish kt fb... ni wish skali lg kat sini...

" HAPPY BELATED BIRTH"

smoga mperolehi kesihatan y baik2.. dan smoga baby dlm prut mbsr dgn sht.

Dalila Hamid said...

Hepy besday shikin... moga brbhgia sisamping keluarga....kita berkongsi bulan yang sama cuma akak 20 october... hee..he.e.. tapi akak dah tuooo byk la... hhe
ni testimoni SF beauty dari akak

http://ceriteradalila.blogspot.com/2011/10/testimoni-sf-beauty-product.html