Wednesday, September 7, 2011

span makeup murah dan comel

Jangan tak tahu, skrg ni sy sgt suka benda/barang make-up yg comel dan murah..hehe..mungkin sejak sy ada perunding imej kot..hahaha..tapi betul..dulu sy selekeh giler..tak make-up apa pun..pakai bedak tipis jer, itu pun bedak miyami yg colour blue tuh...tp skrg sy tak la bermake-up sgt tp sekurang2 nya skrg dah pandai pakai uv cream (sf) pastu dah pandai pakai blusher ke apa..

Ok meh nak tunjuk barang yg beli kat kedai yg jual barang2 dari korea..huh rasa hilang ingatan jap..sb brg kt sana dah la murah..pastu comel..haha...lg pun brg korea tak sama dgn yg china punya kan..kualiti dia agak ok berbanding china..tp takde la beli banyak pun ni haa..beli span jer..

 span ni sedap sgt guna..dah la murah rm10 yg besar, pastu span kecik rm1 jer..

Mesti ada yg ingat sy nak jual span plak kan?tak la..saje jer.so far tak jual lg aksesori make-up nih sb tak pandai sgt nak beli dan pilih..masa akan datang tak tahu lah..hehe..sb rasa seronok plak berbisnes online ni..tak sangka plak, ada rezeki dgn bisnes online..harap kawan2 blogger pun amik peluang yer..jual la apa saja dlm blog, sure ada yg beli..hehee..ajar org plak...tak percaya?meh tgk parcel yg dipos setiap hari...


sy upload gambar kat sini bukanlah niat nak menunjuk ke apa, cuma nak bagi semangat kt kawan2 yg masih tak tahu nak jual apa..korang jual apa saja, sure laku..yg penting kena jujur dan ikhlas..tu jer..sy sendiri pun belajar dari kwn sy lina shaari, selaku perunding imej juga..hehee...dia bnyak tolong kami..

Ok..kpd sesiapa yg masih tak tahu sy bisnes apa, boleh ke sidebar belah kanan tuh..klik situ yer..atau pun kat tab  menu kat bwh header..hehe..iklan jap..sambil menyelam, sambil minum air..cerita span entah kemana...i'm sorry..

13 comments:

~izan~ said...

wah..semakin maju..tahniah. =)

MrS. F!zA said...

alhamdulillah..byknya brg2 nak di pos tu ..murah rezeki..syukur kan bisnes menjadi..

mYsH0p said...

kak izan- baru belajar nak bisnes..itu pun secara kecil kecilan aje

mYsH0p said...

fiza- a ah syukur Alhamdulillah..tak sangka pulak..dulu lina dah ajak bisnes sama2..tp mcm2 alasan sy bg..malu, takut, tak pandai..tp bila dah cuba sendiri..seronok pulak..mana taknya, tgk duit masuk hari2..hehe..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alhamdullilah bisnez mahsyuk....

Fieza79 said...

bagus nya bisnes mcm ni...masyuk la kan..tahniah terus kan berbisnes...kkfieza trigin tp ntah tak konfiden ada org nak beli pulak huhuu...

YANIE said...

wow...best nyer dpt dpt aksesori makeup yg chumelss dan murah2 tuh...bl kat ner yer area kb ker???..;)

ayu.suhada said...

akak..hee..waaa..sure bertambah cute akk pahni..da pndai make up..bguslaa..6t leh syu "berguru" dr akk lak yaa..hehe..^_^

mamashikin said...

syu- xde la make-up sgt pun..xpandai sgt..pakai cream pastu bedak jer lah..pastu eyeliner mmg tak tinggal..yg lain2 tak pandai lah..

mamashikin said...

yani- kat kubang kerian..mmg murah..ada beli satu, dapat dua free.

IDAZS said...

menariknya, selamat maju jaya :)

mamashikin said...

idazs- terima kasih

Cik Anita said...

salam kak..

memang teringin bisnes online.. tapi tulah.. macam tak tau nak jual apa..

hurm.