Wednesday, September 7, 2011

Pengumuman dari myshop2u berkenaan sf beauty

Hi semua..
Tumpang nak buat pengumuman kejap yer..
Kpd pengguna SF beauty, boleh la emailkan testimoni sebelum dan selepas menggunakan SF beauty..testimoni terbaik akan menerima satu trial set SF beauty percuma atau potongan 30% untuk pembelian sf beauty set besar.
Untuk pengetahuan semua juga, myshop2u  juga turut menjual vitamin E softgel collagen iaitu produk Pn Lina a walk to remember. Boleh klik sini utk mengetahui lebih lanjut. Boleh email atau sms jika berminat.

 gambar dari blog lina

FUNGSI VITAMIN E SOFTGEL COLLAGEN

Glows your skin & Immediately smoothes skin, to keep your skin smooth supple, regains skin firmness, regenerates dermal tissues, reduce fine, wrinkles & scars recovery.Dengan erti kata lain produk ni lebih repair skin yang sudah rosak, sesuai untuk liang roma terbuka lebih kepada menegangkan dan melicinkan kulit.
Produk made from Swiss Switzerland, & product supplier direct from kilang di KL & saya dapat dari seorang doctor HUSM yang jual produk nie dekat klinik nya,
Prices RM25 For 10 capsul, agak sedikit mahal sebab produk ini lebih kepada serum.
NO SIDE EFFECT Sesuai untuk semua jenis skin, pakai 20bj dalam masa sebulan untuk mendapat kulit yang sempurna.
Ingredients : Vitamin E, Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Avena Strigosa: 



mckong83@yahoo.com
0145160411

7 comments:

Qhaifa Nur said...

salam ziarah

ada kesan sampingan tak jika first time menggunakannya..

dah follow jom follow qhaifanurin.blogspot.com

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

saye tak mau kasi testimoni.. saye mau beli.. hehe

mYsH0p said...

utk collagen ni mmg takde kesan sampingan pun..ia meresap dlm kulit..pastu boleh la pakai ngn cream atau foundation lain..

Lyna Shaari said...

for all skin types.no side effect,product made from swiss.sudah lulus ape semua.

Sarah Syazwani said...

seganla plak nk bg testimoni..hehe

mamashikin said...

sarah- alah takpe,awk hantarkan jer..emailkan yer..testimoni yg terpilih dpt diskaun nanti..

mmg ramai yg malu nak hantar..diaorg cakap mls nk glemer2..hahha

Cik Suheela said...

mcm best je ni...kita pantang nampak produk ada collagen ni heee ;)