Sunday, September 11, 2011

gambar hari tu

salam semua..

sebenarnya tak tahu nak update apa la..takde cerita best pun, mood masih lagi beraya..open house sana sini..eh bukan, open ofis..masing2 buat jamuan raya..huh, mana tak naik berat badan kalo macam ni..hari2 makan sate..makan soto, biskut raya..harus 2,3 kg naik nih...

Nak puasa 6 pun pikir lagi nih..haha jahat tul..ingat weekend ni br nak start..tp dugaan betul..bila pasang niat, ada jer kad jemputan rumah terbuka sampai..adeh..betul2 dugaan...

ok meh tgk gambar..alah sekeping dua ajer la..gambar ngn budak yg banyakkk manja tau..sgt manja..lebih dari abang long..tp mama luv adik hana!

Gambar mama ng gula-gula hati kami..adik hana yg sweet sour..hehe..

3 comments:

Qhaifa Nur said...

salam ziarah
mmg sweet ibu gan anak...

dah folow jom folow back
qhaifanurin.blogspot.com

mamalieyna said...

sweetnyee... Hee~

weekends mmg tokleh puasa tu..mesti ada je jemputan beropen house kan..^_^

A D I A said...

lama tak singgah sini, adik hana dah pandai jalan ke?