Sunday, April 3, 2011

Akademi fantasia 9@maharajalawak


Akademi fantasia 9 atau maharajalawak??
Mana yg best??kalau saya, mestilah maharajalawak..sgt terhibur dengan otai-otai lawak dan sesuai utk semua lapisan masyarakat.Boleh hilang stress tgk diaorang buat lawak..tambah2 si JOZAN..mcm nak terburai isi perut haku gelak, lawak gila ko..org gila pun tak selawak JOZAN..
Tp plg tak bleh blah... AMIR..kelakar ker???tapi sb dia org kelantan..sy gelak jugak la*tak ikhlas ni* ish..ntah pape AMIR kan?*kutuk dlm hati jer ni*

AF tak best ker??bkn tak best tp dah nama pun AF9, so dah 9 kali dah AF nih..mesti benda yg sama jer kan..yg lainya kali ni ada PAK NIL..yes ..itu jer kelainanyer..tp itu pendapat sy la..korang?? Lagi pun AF ni adoi..mcm taksub sgt ngn nyanyian tau..bosan tau..tp bosan-bosan i terpaksa hadap jugak...sb abah sy peminat setia AF..ohhh..setiap mlm sabtu sori naik lori ok haku nk tukar chanel lain..
peserta AF9, ehsan dr redmummy. semua handsome..semua cun tau...tp suara??erm..sedap lg suara man rajalawak.

my feveret..JOZAN!

Suprise!!sy eric..eh eh man..gila lawak man..lawak yg dibuat adalah lawak baru ok!sgt terhibur

Bagi juara maharajalawak akan dapat RM300K okey! sangat banyak tau..tp astro siarkan kat astro prima hanya 2 minggu jer..nampaknya pasni kena langgan Astro warna la pulak...adei..tp maharajalawak punya pasal i sanggup!
I'm sorry! tolong la..tolong la gelakkan sy abe kakak wei..sy nok 300k tuh wat nikoh!
p/s- tak lama lg ada program realiti 'IRON CHEF MALAYSIA' ...weee tak sabar nk tgk!

9 comments:

baby Aniza said...

Yeahh!! saya pun layan Maharaja Lawak..AF tak tgk pun malam td, tggu konsert je lah nnti. Af kali ni mmg nak tgk sbb ada Aznil dan Amy Search.

Bukan Iron Chef, Master Chef kak..

mamashikin said...

oh ek master chef...hahhaha silap...bestkan maharajalawak, suka tgk jozan..tp i tak vote pun..hua hua hua..

MrS. F!zA said...

kita mmg tetap penyokong numb 1 JOzan!! diorg mmg best kan

mamalieyna said...

Jozan mmg menghiburkan~ suka sangat2...

AF layan gak..hehe..tak bleh miss..ngee..

A D I A said...

urrgh af9 sangat boring je rasanya. maharajalawak i likeee. suka sepah, balas, nabil, jozan :)

~izan~ said...

izan pun layan MR..sebab bley gelak guling2 hehe.tp kan,2minggu pertama je kat prima kan nnt ke warna plak..adehh kena langgan la kalau nk tgk huhu...

amir tu mmg mcm bored sket huhu (tp lawak la mamashikin letak ayat kt bwh gmbr dia tu hehe)

mamashikin said...

alah amir mmg boring..pelat klantan dia adoi..pekat sgt..sampai org pun tak paham.mmg dia ah kot calon pertama yg kuar pasni...hahhaa...jambu pun best gak kan??otai lawak tuh...

mamashikin said...

adia- AF 9 mmg boring..gedik jer nampak..erm..xhabis2 AF kan?ish...

IDAZS said...

saya langsung x brpeluang nak tgk 22 tu. huhuhuhhu