Monday, March 7, 2011

Berphotoshoot dengan Pn.Lynna yg gojes

mamashikin berphotoshoot??oh mcm tak percaya.....

Ni haa, ofis mate sy @ femes blogger yg cun lg stylo ni Pn Lynna, ajak berphoto gedik di pg hari..photoshoot la sgt kan...takde, saje amik gmbr ngn DSLR nya..mula2 malu seh..iyo la kwn sy ini model..tinggi lampai..kata model kan..yg sy pula rendang jer..dah la tak cun..*sob sob*...so malu la kn..tp setelah dipaksa, maka i pun terpaksa..ceh ceh..
.

Sbnarnya puan lynna kita tokey skin care turun temurun family dia.that's why la kulit dia cantik giler,flawless ok...sy pun dh guna almost 1 year la..sesuai dgn kulit muka saya. so sape nk tau lebih lanjut, leh la terjah blog pn lynna nih.. orangnya sgt stylo milo, baik hati, tak sombong dan segala2 ada pada dia..dan plg best ada twin okey...

Boleh la kalo sape2 nak cedok ilmu bab2 fesyen, nk pakai shawl, make-up semua ada dlm blog kwn sy nih. Bkn nk promote blog dia, sb blog dia mmg dah femes amos pun..uv sehari lebih 10k okey...tp sajer, alang2 dah bergambar dgn org yg cantik, sy pun teruja juga..ceh ceh..dpt tempias sama...*sob sob*


                                   Cun kan kwn sy ini?hehhe..HARUSLAH!(tag line dia)
i've always had an ambition to be more fashionable but it never happen.*sob sob* tp sy skrg dh pandai sedikit wp dlm proses belajar..ini semua hasil tunjuk ajar kwn sy ini..thanks pn.lynna!

6 comments:

aLya said...

alya penah pakai skin care 2..memang best tapi da stop sbb x cukup bajet..
uwaaaa..

mamalieyna said...

waaaa...ambik berkat org cun...shikin pun dh ala2 cun cam dia dah tu...hehe..skin care bagus eh..cam best je..tp mesti bajet tinggi kn..hee..

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

memang cun....sama cun je dengan puan lynn-kulit dia cantikkan skin care mesti mahalkan..bajet ciput nie...

mamashikin said...

skin care dia murah jer awk..rm85/set jer..ada toner, sabun dan cream..boleh jer beli asing2..
mmg dah ramai yg guna..dan sgt berbaloi...

~izan~ said...

shikin pun cantik..sama2 cantik tu..=D

mamashikin said...

izan- terima kasih..tp sy selalu tak confident dgn penampilan saya..sy rasa rendah diri tambah2 sy mmg rendah..hahha.