Sunday, January 30, 2011

Foto gedik



Bergambar dengan berperasaan, lepas tu upload dlm blog.itu lah yg dinamakan foto gedik!hehehe. bg saya la. Tp ada ker org bergambar tanpa perasaan?eh ko ni apsal, klu dlm entri tak tanya soklan boleh tak??patut lah anak ko abang long tu jap jap tanya soalan. Ada la satu hari abang long tanya soalan yg senang macam mkn kacang goreng tapi boleh pecah otak juga la nak jawab .

Situasi ni  masa  nk pakaikan abang long pampers, dialog nya dlm bahasa kelantan..tp sy dah tukarkan supaya semua faham yer.
abang long : mama, nape yoyo adik hana takde ni? 
                  sambil pegang dia punya yoyo(bird)
mama        : Adik hana pompuan, mana ada..orang laki jer ada mcm tu..
abang long : habis tu, adik kencing ikut mana??
mama        : ..&*^^^^

Ok dah.berbalik pada cerita asal.Bergambar tanpa perasaan mana ada, kalau ada pun penduduk hospital bahagia jer la kan..tak kira la gambar gedik ke, santai ker semua berperasaan. 
Layan jer la gambar kami anak beranak berhujung minggu di Taman Tengku Anis pula.Ini pun sb ada pembantu, kalau tak takde nya nk bergambar gini. En laling sy sgt kedekut bergambar. Susah kalau nak ajak bergambar apatah lg untuk jd jurufoto kami..

 


 Tgk la muka sy tanpa make-up.

sempat lagi berposing sementara menunggu en laling berurusan di mesin atm.

6 comments:

mamalieyna said...

alahai mmg mau pecah otak nak menjwb ni..aiyak..anak..anak..huhu..

alala, tempek je pic byk2..nnti suatu ketika flasback balik best tau..^_^

steady je ibu beranak kecik ni, mantain badannye..akak jeles..wuwuwu.. =P

rossoneri said...

wahhh akak ni umo berapa...nampak cam muda je..x pakai make up tetap cun..heheheh...

lol,habis tu bila xtau nak jawab soklan dia, nak buat cam ne ek...kalau sy hanya mampu tukar topik je bila anak buah tanya soklan pelik2

**sHiKinn** said...

kak iena-steady apanya..anak dah dua.berat berkilo-kilo naik..hee

**sHiKinn** said...

ross- umur dah tua la..tp perasan muda.umur 27thn dah..anak pun dh dua..

.vna erman. said...

so so so cute laaaaaaaaaaa

**sHiKinn** said...

vna- thanks