Monday, January 10, 2011

Ana Rafali juara AJL ke -25



Setelah berteka teki ngn en.laling semalam..akhirnya..ANA RAFALI juara!hahha.Mana tak nya, bila sy ckp Ana akan jd juara,dia bantah..
'mana boleh dia,mesti black atau yuna'..sy ckp jer..ana rafali best apa,i minat lagu dia..tup tup juara Ana Rafali..huh..

Tp hari ni dengar radio era ramai tak puas hati kan?kat twitter dan facebook pun sama,ramai yg tak puas hati. Nak buat macam mana dah rezeki dia..td masa paknil temuramah dia pun, dia macam tak percaya menang pastu suka cara ana rafali jawab soalan paknil.Matang dan sentiasa merendah diri..

Apa pun, tahniah kpd pemenang AJL ke 25 semalam..pas ni sure mahal ko bayaran ana rafali!Best gimik2 yg di buat semalam terutamanya Hafiz ngn Faizal Tahir..huh!Tp..apsal eh baju kurung ana rafali buruk gila..oh sape la designer ye?

5 comments:

Fieza79 said...

tgk tk habis semalam...owhh dia menang ehh...

**sHiKinn** said...

ya kak fieza..tu yg ramai tak puah hati tuh

ZanaNordin said...

congrate to ana rafali
tu lah...ramai gark yg tak puas hati ngan kemenangan ana
tapi for me..ok apa dia menang.
lagu dia simple, sedap di dengar tp penuh ngan mesej...

**sHiKinn** said...

zana-salam kenal..nti kte bw blog awk pulak yer.mmgpun..bg sy dia ok apa klu menang..tp tu la kan..ada lg yg lebih baik dr dia..apa pun sy suka lagu ana..

mamalieyna said...

tak smpt tgk habis, sedar2 dh ana raffali nyanyi penutuo jer..herm...dia menang ke? cam tak caya je..huhu..