Tuesday, January 11, 2011

mommy's little princess!

Lama tak update cerita budak kecik ini.Ya dah besar, mama nak dukung pun dah tak larat.Mama kan kecil umpama kecil-kecil cili padi. anak pula semakin comel, comel umpama teddy bear Mr Bean. Eh?Comel sb semakin de bomb bukan comel sb cantik jelita ke apa. Nanti tak pasal2 i kena marah sb selalu puji anak sendiri.Eh ada ke org nk marah kalo puji anak sendiri??bkn marah tp meluat.

Nazra skrg makan mengalahkan abang long.Tp mmg abang long bkn jenis yg suka makan-makan pun.Nazra dah makan solid food..semua makanan mama makan, nazra pun makan juga. Makanan mama tak makan pun nazra makan juga.Eh berapa bnyk makan daa.Nasib baik lah perut nazra tak meragam.

Tapi nazra masih belum boleh merangkak lg. Berat sikit kata orang tua-tua. Tp sy tak kisah, itu semua bukan melambangkan apa-apa pun. Abang long dulu pun umur 21 bulan br boleh berjalan, tp cerdik mcm orang lain juga.Ehee, umur 3 tahun 4 bulan dah boleh pergi school dan wp baru seminggu ke sekolah, dah boleh membaca beberapa doa ringkas.Tp setakat ni, doa paling panjang doa penerang hati jer la..
Ok.Layan jer la beberapa keping gambar nazra si budak hitam manis ini yg masih lagi berambut pendek mcm baby baru lahir.Erm..bila la rambut nazra nk panjang nih?









5 comments:

Hanis MY said...

comelnyaaa nazra...makin booolats geram nak cubit...

Fieza79 said...

geramnya..rasa cm nk picit pipi tu...comel lerr...

mamalieyna said...

weeeiii comellah dier..eiii gewaaam..! nak cheouum ceket...muaaah!

**sHiKinn** said...

hanis,fieza,kak iena- terima kasih..nazra mmg boolat..tak larat dah mama nk dukung..

LyNn HaMzAh said...

comeynyer dia...