Tuesday, December 14, 2010

jom bertinju :=)

Al kisahnya si anak teruna abang long ni haa.Buat aksi ganas la pulak..buat pertunjukan tinju kat rumah..adeh..seharian bertinju,sampai demam pula hari ni.Abang long ni mmg tau..suka buat aksi pelik-pelik,aksi terlampau la,aksi dalam hati ada taman la..ish macam-macam..

Tahan perut jer la gelak tgk aksi abang long, dah la kurus kering,pastu pakai ala-ala tomoi pulak..adeh..



mula-mula berlatih dulu ngn papa.


sebelum beraksi,amik gambar dulu..pssst semua!Abaikan pemandangan yg bersepah kt belakang itu.Susah tau nk cari pemandangan sedap mata memandang kat umah ni..heee.


hoh dah start dah..kita org gantung boxer ni kt dapur..hehehe.



yang ni nk tinju tiang plak..abang long oh abang long..

11 comments:

Ayen Giggs said...

Moge boleh wakil malaysia satu ari nanti,hehehe....

**sHiKinn** said...

hahaha..InsyaAllah!

DiNaZ said...

Hahahaha...sangat cute musa2 dah tunjuk kejantanan nya...
hi salam ukhwah dari Dinaz..
I follow....

Azie Azra said...

satu set lengkap boxing tu haa.da besa mst de six pack.hensem2 ngurat la akak ye dik!

Fieza79 said...

hahaa..sgt berbakat...mmg ada minat ke smpai ada set boxing kt umah...

**sHiKinn** said...

ohh..ini set boxing biasa jer nih,wat main-main..

**sHiKinn** said...

dinaz-tq kerana follow

~ayu.oyie.yuna~ said...

As salam~
Shikin,ada gaya la anak teruna awk..train betul2 leh wakil malaysia ni ;)

OneSimpleMother said...

kunjung balas.. :)

Un Phat Lee said...

fulamak.cool giler budak tu..hoho

**sHiKinn** said...

dia cool sampai demam..ehee