Tuesday, November 23, 2010

Terapi dengan keletah anak-anak

Tak payah nak g SPA untuk hilangkan stress.Duduk di rumah pun dah hilang stress,caranya mudah saja,perhatikan anak-anak dengan perasaan tenang.Tenang ok.jangan marah-marah,kalau tak gerenti stress berganda-ganda.hahaha nanti tak pasal2 dapat gelaran baru.

Contoh gelagat anak-anak yg boleh hilangkan stress adalah seperti di bawah ini.Tapi awas jangan cuba tiru kalau jiwa tidak kental.hahhaa.




gaya abang long konon-konon nak tiru aksi pakcik sebelah rumah mesin rumput.Tak dapat mesin rumput,guna penyodok jadi.



Yang ni kes terpengaruh ngn cerita perompak dalam tv.Jgn jadi perompak dah la syg oi.




Itu la dia abang long si budak tak pandai duduk diam.Dalam sehari ada saja benda yang nak dibuat dah la pelik-pelik pula tu.Kadang-kadang adik hana pun jadi mangsa.Tapi betul,keletah anak-anak seperti ini boleh menghilangkan stress tambah-tambah bila balik dari kerja.Eheeh.

8 comments:

mek da ©™ said...

mcm2 gaya si hero ee

**sHiKinn** said...

hehe..lasak sgt da,tak padan ngn kurus

A D I A said...

ehh mana dapat topi mesin rumput tu, husband saya ada satu. office bagi untuk kerja atas pelantar minyak :) saya try pakai hari tu, husband pakat gelak je hehe.

**sHiKinn** said...

hehe..lasak sgt da,tak padan ngn kurus

mamasue said...

betul!mamasue setuju sgt...balik rumah,tgk muka anak je dah hilang stress...

mamalieyna said...

hahaha...mmg menghiburkan hatilah anak2 ni...tp jgn salah HariBulan..kang lg membara hati =P

[-suziey-] said...

hahhahahaha adoi la..lawakla ..ekkek:p mmg terapi paling mujarab di kala stress ni..ekkek:p

**sHiKinn** said...

tu la kan..kalau diaorang buat aksi cam gini rasa nak marah pun jadi tak marah..gelak ada la.