Thursday, November 25, 2010

ish buat apa tu?






Eh tgk wok yoh rupa-rupanya.Ini la dia anak borek,bapak rintik.Dah bapaknya 24 jam depan pc, anak pun sama la.Pantang tengok pc,mengelupur nk suh bukak cartoon.ehee ayat jer lebih ni,mcm la nazra dah pandai suruh2 mama pulakkan.Sebab tu la,bila nak update blog kat umah kena amik no okey..sb nya lepas papa,mama guna,lepas mama ceksu guna,lepas ceksu abang long guna,lepas abang long budak nazra pulak guna,lepas nazra tokbah guna.Eh tak tak tok bah tak guna.Kalau tok bah guna habis lah forum-forum kat tenet nih..tok bah kan minat berchating kat coffee house .hehehe bukan cofee house..kedai kopi jer.Macam la bapak haku Tan sri nak lepak-lepak cofee house..eh?Salah ke kalo bkn Tan Sri nk lepak cofee house..erm..

6 comments:

A D I A said...

budak2 skrg pandai kan, nampak je laptop suh bukak atau buat muka mengharap suh padang cd/youtube best unt dia hehe.

oo queue panjang tu, lpas ni kena la mama nazra beli laptop lain hehehe.

eMMe said...

buka tv tak heran yea
lap top gak dia nak, pandai dia
hehehe....

az rina a.k.a jaijina said...

SAME MACAM ECHA, PANTANG ABAH DIA BUKAK LAPPY, MESTI DIA NAK NYELIT..

**sHiKinn** said...

adia-mmg..abang long kalo nampak jer orang main tenet dia sibuk suh bukak you tube..
laptop baru?hehe..takde bajet lg nih..hahaha

**sHiKinn** said...

emme-budak-budak zaman sekarang kan..tv dah tak main dah..facebook blog pun dah pandai sebut

**sHiKinn** said...

rina-hehehe echa pun dah pandai yer..