Monday, November 29, 2010

PTK dihapuskan tapi..

Motif buat entry ni sb skrg tgh pening2 kepala buat assigment..ingatkan dah habis dunia assigment,tp ada lg weh..iye..keje pun kene wat assigment.Paling sadis ini kali ke 3 sy buat okey,sebelum ni fail! tak tau la i buat pakai otak ke pakai kaki(mengeji diri sendiri nih)

naper la susah bonar nak lulus?..nak naik gaji seratus pun kene buat assigment bagai..adeh..bkn assigment saja,siap ada interview.Tapi nasib baik interview skali amik jer.

memang dah 3 thn dah USM tak buat PTK, tapi sistem baru ni pun boleh pecah otak juga bg orang-orang yang tidak mempunyai otak geliga macam haku nih.assigment oh assigment!Doraemon............tolong..............!!!

7 comments:

mamalieyna said...

huhu..akak tolong dengar je boleh la..apa2pun all the best! hehe..

HonEyBuNNy said...

salam..betul tu....mama ila busy cm tu la..nak naik pgkt pun sush...hahahha

MAMASYAZA said...

peperiksaan yg tiada kesudahan PTK, memang hampeh

**sHiKinn** said...

mamaliena- tq

**sHiKinn** said...

honeybunny-tu la mmg susah skrg..nak naik pangkat lagi la

Lyna Shaari said...

haha..belum bersedia nak dpt rm100 hengget..bkn main susahhhhhh..intebiu la buat asgment la..kui3..mudahan kali ni kin berjaya get aras 4.na mmg malas nk perah otak buat asg n berckp2 g intebui..thn dpn la klu rasa nk mencuba pun

**sHiKinn** said...

na- tu la nak naik 100 pun mcm nak naik seribu..adeh..doh la bonus pun ciput jer..nasib la keje gomen nih..best lg swasta..