Saturday, November 13, 2010

kemalangan jalan raya,malang tak berbau

cerita dah basi tapi mcm semalam jer berlaku.Laling shayang kemalangan,pupu keshayangan masuk bengkel..tapi alhamdulillah laling takde apa-apa.Kejadian berlaku masa on the way nak gi kerja 2 minggu lepas,pupu terbabas sb air bertakung kat atas jalan.Kalau la apa2 terjadi kat laling shayang,tak tau la macam mana..sob sob sob..tetibe otak pikir yang bukan-bukan time ni..







mngkin dah takleh nk baiki dah pupu ni..sb teruk sgt.chasis dah lari..sib baik la masa berlaku ni laling tak pakai sit belt,jadi bila bertembung laling pun melambung.eh macam drama kn?Tp nasib baik ending tak macam drama..SYUKUR sangat-sangat.Apa pun kami yakin,semua ini adalah UJIAN dari Nya..dan segala yang berlaku ada hikmatnya..mana la tau kot2 lepas ni boleh amik yang lain pula..ehee..InsyaAllah.

2 comments:

MAMASYAZA said...

kancil akak pun penah kena langgar lebih kurang camni, time kejadian tu, anak2 ada dlm keta, lagik kesian, meraung sakan depa, yg hampehnya, manusia gila yg langgar keta akak tu lari....bodos

**sHiKinn** said...

mamasyaza-tapi nasib baik anak akak takde apa2 kan..ish..