Sunday, November 14, 2010

cerita di hari minggu

Hari minggu saya ialah hari saya sibuk sedunia.Saya sibuk dengan anak-anak.Saya sibuk dengan laling shayang.Saya sibuk kemas rumah.Saya sibuk membebel.Eh membebel pun sibuk ek?iya..sb saya selalu terpaksa membebel.Contohnya hehehe siap bagi contoh,adik saya paksa sy membebel bila sy nampak pinggan dlm sink,abang long paksa sy membebel bila dia sepahkan mainan,abah saya juga paksa sy membebel bila baju-baju yg dipakai di sidai merata-rata,mak saya pulak..eh tak tak..kat mak tak membebel wp mak saya selalu sepahkan dapur..tak..sy tak akan sama sekali membebel kat mak saya.sb nanti tak masuk syurga.ehee.

laling pulak..eh tak,kat laling pun saya tak membebel tapi saya memeluk!!hahah..eh kalo saya membebel kat laling tak pasal2 elaun bulanan dipotongnya..sape yg susah?saya dan adik juga susah takleh gi shoping.hehehe..tapi kalau sy memeluk,saya akan dpt belaian kasih sayang*indahnya nikmat dunia*(yani,jgn jeles yer!pesanan kpd rakan yg masih single..hahah)

ok cukup.sy rasa dah membebel kpd kamu pula.hahaha.


Tengok..abang long nak kacau adik..ish..time ni mama membebel sambil mencubit..heee


ehee..yg ni selalu membuatkan mama shayang tau..sb bila mama nak start membebel,dia pun membebel sama.hehehe.


sape nih?ish bukan mamashikin,tapi bibik mama shikin..heheehe.dah hampir setengan tahun dia bekerja dgn kami,hujung tahun mau pulang indon.hehhehe.
tak.....sebenarnya dia adik saya..baby sitter untuk anak-anak saya..rajin dan boleh diharap.


dan seperti biasa...gambar tuan punya blog harus ada..

3 comments:

mek da ©™ said...

eh eh dh besar ye baby dia..eeee

**sHiKinn** said...

sb mama dia yg kecik sbnarnya..tu nampak baby besar..hahha.

MrS. F!zA said...

tembamnya..comel.. eh abg tu pndai dh gurau2 ngn adik..hehe