Monday, October 11, 2010

waktu petang abang long:=>

petang ialah waktu paling ditunggu2 oleh abang long,sb masa ni jer dia dpt bermain ngn cousin/kekawan lain. waktu2 lain adalah 'perintah berkurung'.ehee..

waktu ptg dikampung berbeza kt bandar kn..tak tau la mana satu yg best, kg atau bandar sb sy tak pernah tinggal di bandar..masa belajar dulu2 jer tinggal kt bandar..



kt kg boleh main kejar2..ingat lg masa budak2 main 'police entry one two jaga'.



kt kg juga boleh main buaian sambil menikmati asap hasil pembakaran terlarang.ehee.ptg tanpa asap kt kampung tak sah.umpama kuar tanpa pakai spender.eh boleh gitu?



lepas main buai boleh posing sesuka hati.ehee..eh ini kt bandar pun boleh..


erm..ini la rumah saya,pondok buruk ajer.ehee..itu pun sib baik ma ngn abah mau tumpangkan kite orang kt sini.umah sendiri masih dlm perancangan lg.erm harap2 perancangan akan jd kenyataan la taun depan yer..Amin.

2 comments:

Fieza79 said...

tak buruk la tu...cantek sgt...

MAMASYAZA said...

akak pun lepas kawin, 3 tahun gak dok ngan family akak, lagi best kalo dok ngan parents