Friday, October 8, 2010

abang long tak nak makan

ish..anak teruna sy makin kurus dn kurus.umur 3 tahun tp berat masih 11kg.tgk mkanan mcm tgk hantu..takut!!susah sgt dia nk mkn sampaikan kte orang terpaksa dinner kat luar sb kalo mkn kt luar..hish..mau habis separuh pinggan..itu pun mknan tertentu ajer cthnya mee sup ker,nasi goreng,kfc, McD,dan pizza.

kalo hari2 nk makan kat luar..boleh pokai la mama syg oi,tp kalo pikir balik..kita keje pun utk anak2 juga kn.so layan jer la abang long si anak terunaku..tp takde la sampai tiap2 mlm.

mcm smlm, kita bawa abg long mkn MEE KG PEK,bukan mee kat kg pek tp brand mee itu nama KG PEK..mcm biasa mmg berbaloi..abang long makan bnyak sampai tertido dlm kete..ehee..



ni la dia mee kg pek..sedapp woo!!hingga menjilat sudu.tgk ler aksi abang long kat bawah ni..mkn tak hengat dunia..









abaikan pushat shaya yer!-nazra.

4 comments:

MAMASYAZA said...

try bagi siabg tu scott emulsion perisa orange.
sikecik akak pun dulu, kurus gak, akak bagi dia scott emulsion, alhamdullillah dia berselera nak makan
sekrg berat dia dah 16kg

~ As ~ said...

my son Azam pula lain, nak makan kalau makan ramai2 kat meja makan, klau suap dia sorang2 pula tak nak.

**sHiKinn** said...

mamasyaza-oo cam tu ek..boleh cuba ni..thanks yer.

**sHiKinn** said...

tu la kan as,kalo ramai2 dia berselera pula tambah2 kalo ada kwn2 sebaya..tp kat umah sy mana ada ramai org..tp kalo sepupu ngn anak2 dia datang..berselera la.siap berebut mkanan lg.