Wednesday, August 25, 2010

apa cerita?

takde cerita pun..semuanya seperti biasa. yg berbezanyer skrg kami berbuka puasa bersama NAZRA dan bakal beraya berempat.Walaupun nazra tak puasa tp lagaknyer mcm org yg berpuasa..eceh ceh..mana taknyer bila azan jer, dia pun sibuk nk berbuka..bg susu 3oz baru la senyap..



ABANG LONG?tak payah cakap ler..dia la tukang kemas mengemas selepas berbuka.Pantang disuruh.
Lepas isyak abang long ngn papa terus ke madrasah utk berterawih dan dlm masa sejam tu baru la NAZRA tido lena,,kalo tidak..ada2 ajer..pernah sekali tu, my mum tinggalkan nazra kt depan tv sb nk buatkan susu nazra..bila datang balik..huh penyapu lidi sudah ada atas nazra..sabar jer la.Sebelum ni pun pantang NAZRA ditinggalkan..ada jer barang2 mainan abang long kat atas badan nazra..

Saya?dah masuk keje dah pun, dah 4 hari berkerja..tp mengantuk jer kt ofis..maklum la kt dah 2bulan dok umah.Kan best kalo gomen bg cuti bersalin 3 bulan..hehhehe..eh eh agak2 dpt tak bonus raya tahun ni??
Kalo dapat boleh buat duit raya..ringan sedikit beban..

Laling??oh macam biasa ler dekat nk raya ni laling stay kat depan pc..makan tido sume kat situ..hahaa..nk trading punya pasal.Laling saya ni minat main forex..mmg hantu segala hantu forex..boleh dikatakan senior dlm dunia forex ni..semua step dia belajar.dan Alhamdulillah sedikit sebanyak membantu menambah pendapatan kami sekeluarga.Mungkin rezeki anak-anak. Harapnyer tahun depan dapat bnyak hasil lg yer..

ok.itu saje ceritanyer..
gambar kat bawah ni takde kena mengena pun..sajer gatal tangan nk tempek kt blog ni.


cantikkan tudung mama..ehee..itu blanket nazra!



buruk giler tudung..hahaha sy basuh mesin ok..resultnyer seperti di atas.



sempat lg bergambar sebelum ke masjid.Laling ngn abang long

7 comments:

Mawar_berduri said...

salam,

wah..cumilnya baby ni....

salam singgah :)

az rina a.k.a jaijina said...

salam..

baru abis pantang ye? sangat chubby le nazra..echa pon kalau org berbuka dia sebok jugak nyelit, adess..nak makan pon tak tanag dibuatnya..

A D I A said...

eh ehh chubbyynya nazraaa. comelll. lawa la tilam nazra, buat sendri ke?

**sHiKinn** said...

mawar berduri- salam kenal yer

**sHiKinn** said...

adia..
itu bkn tilam..toto ajer..sy lipat dua, tu yg nampak tebal..kt sini murah jer rm15 jer..

~ As ~ said...

shikin, awning tu cuba letak lilin pastu iron, insyallah kembali ke bentuk asal...ehehehe sharing is caring...

**sHiKinn** said...

As.
thanks for sharing..nti nk try buat..