Friday, August 20, 2010

18sx=carian lucah paling kelakar :=>



www.gambar perempuan bogel, bukan cerita tapi gambar orang bukan gambar kartun

macam2 kan visitor carik..diaorang ingat pakcik google paham ler ayat porno gitu yer..ish kesian pakcik google..

teringat zaman2 dulu, masa mula2 kenal internet, habis jer kelas tambahan terus ke cc utk surf internet..sanggup kumpul duit tu..tp masa tu pandai chating thru irc ngn search google..tp tak pandai nk klik result searching tuh..kelakar betul..
pastu kt google tu taip ayat panjang2, mcm ler yg kat atas tu tp masa tu tak pandai lg nk carik website lucass gitu..eh eh skrang pun tak pandai juga..
masa kat matrik, br la paham mcm mana nk carik maklumat thru pakcik google nih..hahaha betapa jakunnyer aku nih..

tp budak2 zaman skrg ni..ish..br 3 tahun dah pandai buka you tube(abang long ler tu)..wp tak pandai nk bukak yg bukan2, tp sekurang2 nyer diaorg dah celik IT..
tak mcm aku nih :=)

2 comments:

**sHiKinn** said...

test

mamalieyna said...

aduhaii..ciannye pak cik google tu..ekeke..