Tuesday, July 14, 2015

instantly ageless looking younger malaysia

EYEBAG hilang dalam 2 minit ?? KEDUT hilang dalam 2 minit ??
LEBAM BAWAH MATA hilang dalam 2 minit ??
GARISAN PENUAAN hilang dalam 2 minit ??
Hilangkan parut lekuk dalam 2 minit ??
.
Bukan 2 tahun ...
Bukan 2 bulan ..
Bukan 2 minggu...
TAPI DALAM 2 MINIT SAHAJA !!!!
Gambar testimoni bkn di EDIT tp 100% benar.. .
Kembalikan keremajaan kulit 10 tahun lebih muda ...
Produk bertaraf International .. kesan serta merta .. Jom beRAYA tanpa eyebag & kedutan !!!
pakai pagi raya pon sempat lagii nak lagi menawan.. INSTANT AGELESS ....
1ST BATCH SAMPAI 50PCS SAHAJA..
SAPE CEPAT DIA DPT !!!
.
1 tiub - 2 / 3 kali pakai
Sekali pkai boleh tahan 8jam
100% natural ingredients


___________________________________
haa tu dia iklan ageless..memang berkesan uolss....barang belum sampai pun lagi, tapi dah berkotak-kotak yang booking..ada yang dah buat payment dah pun...huhuhu..laris sangat....syukur rezeki ramadhan...ye la, sape xnak nampak muda kan??muahaha.

berapa harga?
kalau beli sekotak memang la mahal, sb barang rare...dalam 700 lebih ...tapi kami jual by tiub..murah jer ..satu tiub rm30, boleh pakai 3-4 kali...setiap kali pakai tahan selama 8 jam..jimat kan? 
rugi siapa tak try uolss sb produk ni dari us..memang mahal....baru je masuk pasaran malaysia...
jgn segan silu yer, whatsupp akak 0145160411.


1 comment:

metware said...

ambooiiiii, elok nian blog niiii..
please visit it http://metware.blogspot.com