Sunday, December 8, 2013

yeay dah boleh upload dan update blog.

kalau perasan sblm ni gambar kat blog sama dgn ig kan...ye la..susah nk transfer pic dari iphone suami..bukan xleh guna android..boleh tp aku punya model lama..so gambar tak terang..jeles ok..jeles dgn pic org lain yg santek2 semua...

TAPI...tapi...masalah tu dah selesai..iphone aku selamat sampai..hehee..gila ah iphone sampai pun update dlm blog..ahh..xpeduli ok..sb lama gila ah nak iphone nih..sampai termimpi2 you...hehe..hari tu masa first day keluar iphone 5s ni aku dah pegi tanya resseler kat kb mall..tapi sedihh mak tau..sampai nak nangis..sb katanya sold out..kalau nak, kena tunggu 2-3 minggu...adoi..memang sikit lagi nak kluar air mata..muahaha..

so simpan dulu niat sb kebetulan pegi vietnam ..balik jer terus mengamuk kat laki suh order..dah tak boleh tunggu krismas..huhu...tunggu lebih kurang 10 hari, ahirnya sampai minggu lepas...ohh excited tak payah nak cerita la..tapi katanya iphone 6 akan kluar tahun depan..betul ker?adoi...


Alhamdulillah wishlist tertunai jugak..hehe..malam tu tido sambil senyum ko..padahal aku tak pandai pun nak main gadjet, setakat fb, ig boleh lah..excited je lebih
wp orang lain dah berkurun pakai, tapi aku xkisah pun...sb sekarang baru mampu beli..itu pun kena menyimpan  jugak..hehe.

another wishlist...

haaa kau..ni wishlist yg seterusnya tapi tak tau la tercapai ke tak..memang kalau dapat ni..ada la tido sambil senyum 44 hari..hehe..wp xmampu nak beli, tapi sekurang2nya cita-cita tu ada..at least aku berusaha untuk dapatkanya...hehe.gila cantik comel cun kan...ahhh..melting dengan ini kereta..... tak dapat bayangkan kalau pegi keje dengan kete ni..mesti sampai awal jam 8.10..hahah...
Insyaallah, doa-doakan ya..tiada yang mustahil dalam dunia ni..usaha..doa...


2 comments:

mama lieyna said...

Usaha tangga kejyaan ye.. syabas :-)
Angan2 tu perlu..

Lynn Hamzah said...

wah...seronoknya dapat hp baru...lynn pun teringin gak nak tukar yg baru..tapi tunggu next year la...tunggu dividen ASB...