Sunday, December 9, 2012

tak tahu

sebenarnya tak tahu nak update apa..dah bnyak kali klik kat new post tp tutup..klik pastu tutup balik.huh..masa sgt mencemburui. Al maklumlah akhir tahun so bnyak keje yg perlu di settlekan..masa utk berblog agak terhad..balik keje, of course menyinggah dimyshop...sampai rumah dah nak gelap..malam pula mmg masa untuk anak-anak..

ok sama takkk??yg ni sorang lah my gegurl..tp lain sket rupanya..lebih ikut papa..tgk lah kat mulut tuh..masih hisap puting lagi..risau jugak sb dah 2 tahun kan..dah ada gigi...takut nanti...kedepan pulak giginya.
tapi mmg salah mama dia jugak...dulu masa baby2 mama dia sumbat puting sb dia asyik nangis ajer...so bila dah besar puting dan kek na mmg takleh dipisahkan lagii....

Ok lah, nak sambung keje...bye bye)))))))
eh tunggu dulu..muka sy ada nampak runcing sket tak??hehe...rahsianya ialah felinna inchloss..ok dah. byeee

3 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Hmm..tula..aku pon nyaris nak kasi puting kat raisya..tp tahan dulu..xmo kasi..

LYAfrina said...

dia icap puting.. heheh.. sama cam kakak asya dulu..puting xleh lepas...


wah shikin..mkin cantik kulit awak

LYAfrina said...

dia icap puting.. heheh.. sama cam kakak asya dulu..puting xleh lepas...


wah shikin..mkin cantik kulit awak