Sunday, November 4, 2012

Pembukaan kedai EVERLYNN dan MYSHOP2U

Lama rasanya tak updatekan..ehee..ntah ada pembaca lagi ke tidak ni..
ok mari bercerita sambil tgk gambar.hehe.

Minggu lepas everlynn sales beauty centre telah pun berpindah di lot bawah dan satu pembukaan kedai baru telah diadakan..erm, sblm ni kat depan mydin kubang kerian tp now dah berpindah ke Demit..jalan nak ke husm. sb utama berpindah adalah customer susah nk parking kat kedai lama..ye la, depan mydin pastu bank pun bersusun kat situ..mmg parking sgt padat...lg pun sblm ni kat tingkat 3..kebanyakan customer merungut naik tangga..

so, my fren decide nk pindah ajer..dan jumaat sabtu lepas kiteorg sempat la singgah kejap jenguk kedai EVERLYNN...huh..cantik sgt ..colour pink combine hijau...rasa nak balik cat semula kedai ku..hehe.


sempat bergambar..hehe..tahniah sekali lg my fren..seorang bisneswomen yg berjaya:=)



sebenarnya kiteorg same2 bukak kedai, yg bezanya lina lebih kepada kedai skincare everlynn..lebih kurang HQ untuk produk jenama EVERLYNN..dan saya pula bukak kedai kosmetik. iaitu  pelbagai produk kecantikan dan kesihatan.





myshop2u. beautyshoponline....kedai yg simple dan tak banyak barang lg ni....huhu..malu nak upload:=)tempat sy cari rezeki lepas waktu bekerja..heee.

sebab tu lah sy jarang update blog skrg ni..sb sy sgt sibuk..lepas keje harus singgah kat sini dulu..lepas tu malam pula sibuk nak amik stok..hantar stok dan juga keje2 pembungkusan parcel...wp dah ada pekerja tp masih tidak mampu menanggung beban kerja yg banyak. setiap hari berpuluh parcel yg keluar..penat tp berbaloi..ekeke.




parcel yg keluar setiap hari..Alhamdulillah rezeki anak-anak..
kalau korang nk berbisnes online boleh contact sy ..setiap hari insyaAllah ada sales..produk utama kami ialah sf beauty dan juga Everlynn.dua2 produk tgh hot..

dulu sy dan my bestfren lina hanya berbisnes kecil2 shj...jual kosmetik juga tp untung tak banyak pun. lepas la beli susu anak..makan pakai sehari...tp now..Alhamdulillah..wp bknlah bisnes juta2..tp kami sudah tak perlu risau hal income bulanan. Lina dgn produknya manakala sy pula topud mcm2 produk...dan kami juga telah ada kedai sendiri:=)




4 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Wah maju skang eki..terasa nak berbisnes jugak ni

mamashikin said...

nieza..Alhamdulillah..rezeki anak-anak. boleh klu nk bisnes tp kena bersungguh...
ramai kwn2 aku nk join tp semangat jer lebih..nak keluar modal takut..bnyak alasan...hehe.
aku rasa mung lagi sesuai sb dah resign ..ada bnyak masa nk uruskan bisnes.mcm aku ni masa sgt terhad..bekerja sambil buat side income.

dela said...

tahniah... akhirnya ikin punyai bisness sendiri... kak doakan bisnes ikin ni bertambah maju.... InsyaAllah... seronok tgok anak2 muda skrg pandai berbisnes... akak ni x tau la bila .. :(

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam sis.nice shop.semoga sukses dunia akhirat..amin. =)
sis, jgn lupa create entry dan post blog lists utk segmen maera tu ya. =)

Segmen Jejak Tapak ku di Blog Mu