Thursday, June 28, 2012

Congrate my fren...EVERLYNN

salam semua,

Rasanya tak terlambat lg nk wish congratulation buat my bf iaitu Pn lynna..a walk to remember sempena launching pusat jualan EVERLYNN yg bertempat di Kubang Kerian..erm, tp sedihnya sy tak dpt  join event tu sb sy kena admit utk bersalin..huhu. Bukan stkt tak dpt hadir, tp sudah bnyak yg sy ketinggalan...huhu..mujurlah ada partner yg bnyak membantu dr segi jualan ...dan utk pngetahuan semua, EVERLYNN dah makin berkembang dan terus berkembang..stokis dan dealer bg setiap negeri pun dah hampir penuh..jualan  juga makin meningkat dr hari ke hari...TAHNIAH my fren....

Pn Lynna..Founder of EVERLYNN...

sy mmg takleh join, tp dpt tgk gmbar2 majlis pun sudah ok..my share partner yg pakai tudung biru..shima.

sebahagian everlynn team....


Memang banyak feedback dr sms yg sy terima, everlynn mmg best...bagi sape2 yg berminat boleh terus sms sy 0145160411 yer utk order dan pertanyaan..heee..dalam pantang pun sempat berbisnes..:=) Sy akan update semua produk everlynn sedikit masa lagi...stay tune..hehe.

EVERLYNN mmg best..kalau tak, mana mungkin permintaan makin tinggi kan..tak menang tgn tokey dia..hehe. Apa pun, tahniah la dkt my bf Lina, kerana bisnesnya makin kencang...makin murah rezekinya..sy hanya tumpang sekaki ajer..sbg STOKIS KELANTAN..itu pun sudah cukup baik..syukur, boleh tambah2 income bulanan. Bawah stokis kami juga ada beberapa lagi kekosongan iaitu bahagian Gua Musang, Kuala Krai dan Pasir Puteh. Boleh sms no diatas utk pertanyaan.

4 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Everlyn tu produk baru ker?ke tukar name produk chahaya whitening?konpius dah

mamashikin said...

everlynn tu produk baru..bukan chahaya whitening..cw tu dah tukar kepada chahaya beauty..

mamalieyna said...

wah..tahniah semuanya..cun2 belaka..hee~

ni yg berminat ni,tp asyik tangguh2 je, bab muka mls betul nk take care..kalau k.eina order kt shikin, jauh ni boleh ke..herm..

*hope abang long makin sihat!

mamashikin said...

kak iena, boleh order..takde mslh..kami pos.