Sunday, April 15, 2012

update produk!

Hai syg-sygku semua, hari ni sy nk update senarai harga produk yg ahkak jual..dah ada kat blogshop tapi masih ada yg sms bertanyakan pasal harga dan produk apa lagi yg sy jual selain sf beauty..mungkin ada yg tak menyinggah kat blogshop nih...

Antara produk hot yg sy jual ialah:

EVERLYNN SKIN CARE(SET KECIL)
RM120/SET

EVERLYNN SKIN CARE(SET BESAR)
RM190/SET 

EVERLYNN PURYFYING TREATMENT(KHAS UTK JERAWAT)
RM140/SET

OXYGENATING COLLAGEN MASK
RM13.90/ SHEET

SERUM
RM120/BOX

SF BEAUTY
RM100/SET

SABUN GLUTA KOJIC PLUS COLLAGEN
RM35

OK syg-syg ku, pembelian dua item keatas dari blog mamashikindotcom akan dapat free postage..2 item yer, bukan 1..kalau tak, setiap satu kena tambah rm5 untuk postage. Boleh contact mamashikin 0145160411 utk sebarang pertanyaan dan pembelian. SMS shj pada waktu pejabat.

1 comment:

mamalieyna said...

waah mudah2kan makin success ye businessnye..

teringin tp takut muka jd ebrmasalah plak..hehe~ tp k,ina mls sket bab2 ni.. =P..nk cepat sokmo~