Thursday, March 22, 2012

saya nak dapur gojes mcm ni boleh??


Cantik kan kabinet dapur kat atas tuh?huh..berangan jap*wink*

Rumah belum nampak bayangnya lagi, tp dah start intai-intai hiasan dalaman..huh, saje cuci mata hilangkan mengantuk petang2 begini. mood bekerja pun dah kelaut...al maklum la hari ni hari khamis, tambahan pula suami sudah on de way pulang dr kemaman..hehe..rindu suami tibe:=)

Ok, yg mana satu pilihan hati ek?yg gambar first atau yg second?klu ikutkan yg first tu lawa..tp yg second pun lawa jugak..rasa dua2 berkenan..haish..gaya mcm nak buat kabinet dah kan?padahal loan pun belum aprove lagi..sebenarnya, kalau ada fulusss lebih, gaya yg macam mana pun kita boleh buat kan??yg penting sediakan fulus dan berjimat cermat dr sekarang....sb nilai utk buat kabinet dapur yg gojes mcm kat atas tu bknlah murah..nak nak 6-7 ribu habis ni..

tak tau apa motif buat entri letak kabinet dapur ni sebenarnya..hahaa..apa pun layan jer la..lg pun gmbar tu aku cilok kat website senihias.com..klu korang nak cuci mata gak..boleh lah ke seni hias..hehe...ok, sebelum pulang i nak wish selamat berhujung minggu....esok klantan terengganu dah cuti...yeay!

8 comments:

dela said...

menarik kan... konsep moden.. akak pun suka..:)

QA's ~ mamapapa said...

uhuhuhu!!!bestnya klau btul2 blh dptkn :)

QA's ~ mamapapa said...

uhuhuh!!!!bestnya klau blh betul2 dapatkn :)

QA's ~ mamapapa said...

uhuhuh!!!!bestnya klau blh betul2 dapatkn :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sy kenan yg pes tu.. =)
bajet kl duk umah sendiri nk wat gitu ler..
hahah.. start menabung dr sekarang ler.. =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sy kenan yg pes tu.. =)
bajet kl duk umah sendiri nk wat gitu ler..
hahah.. start menabung dr sekarang ler.. =)

LS-EVERLYNN said...

LOAN PERBENDAHARAAN KE KIN???MMG LAMBAT SKIET.HEHEHE SB KENE PEG.PENILAI G NILAI DULU N BYK PROSEDUR..UTK BUAT KABINET TU PADEY PAKAI DUET NEGO U JASS KIN...

mamashikin said...

ls everlynn-
huh nti ada yg mkn hati ngn statement you..hahhaa.