Sunday, March 25, 2012

berhujung minggu di Bukit Kluang, besut.

Huh..hari ni bnyak sgt benda 'panas'..gara2 sy g komen kt blog mybestie, tak pasal2 dpt sms tak diundang, tp mls citer pasal perkara tak best nih..i nak cite yg best2 jer..pertama skali, Alhamdulillah dah ada 6 orang pengedar sah utk everlynn di bawah stokis sy..produk everlynn yg baru je i restock pun dah habissss..yg ke 2, permintaan utk sf beauty juga meningkat..dan dah dpt gelaran stokis plg besar dan aktif drp pengasas. Jgn pula lepas sy ckp mcm ni ada yg sms tak diundang masuk pulak..hheheeehe;=) Dan yg ke 3, mgu lepas kte org balik kg..ini pun termasuk cite best sb kte org sempat ke Pantai Bukit Kluang..yg ke 4..i dah scan perut nih..dan huhu sukanya..dah tahu gender...pasni dah leh shopim brg baby...:=)
 

3 insan kesayangan..sampai2 jer terus ke playground..layan dulu seminit dua anak-anak main kat sini..terutamanya abang long yg suka main slide..

Lepas puas main, baru lah ke pantai..ombak slow jer masa ni..mmg sesuai utk kanak-kanak mandi..

Layan dulu mama bergambar..hikss..lama ibu mengandung tak enterprem dlm blog, memandangkan ada mak anom yg nak tgk sgt life kita org..ok i letak gmbar family kteorg yg tak seberapa nih..

nampak sgt amik gambar sendirikan?erm..yg penting dlm hidup ni kita tak nyusahkan org lain..susah senang kita harungi bersama;=)Muka tak cukup tido sb mmg susah nak tido..al maklumlah lah laki i ada smlm..so tido selalu terganggu oleh penganggu yg pulang seminggu skali ni..ahaks;=)


Kalau hujung minggu, mesti jadual kitaorg penuh..ye lah, suami pulang seminggu skali..anak-anak pun sibuk nak bermanja ngn papa diaorg..kadang2 tak bg chance kat mama langsung..heee;)masak pun biasanya hari sabtu jer..jumaat keluar memanjang..bnyak makan kat luar dr makan kat umah skrg..

Apa pun, thanks kpd yg sudi singgah sini..wp blog tak best mana..tak sangka ada loyal reader pulak..ngeh ngeh;=)

2 comments:

Nora_Aniza said...

best ape blog nih.hhehehehe

mamashikin said...

nora- tq yer.