Tuesday, March 20, 2012

puteriku;=)


Pejam celik dah nak masuk 2 thn dah putri ku yg sorang ni..haish, rasa baru jer bersalinkan budak demok sweet sour ni..dah nak dapat adik dah punnn..ehehe;=)

 Tapi semakin dekat hari nak dpt adik, semakin manja perangai..kalau dulu boleh jer tido tanpa ditemani..tapi skrg adoi..nak tido atas dukung atau atas riba dulu. huhu..sampai sakit2 belakang dah mama. Namun, utk puteri tersayang..mama sanggup wp terpaksa tido sambil menyandar!

TApi...ada tapi lagi, kek na ni best jugak..tiap2 malam dia akan usap dan cium perut mama..tak tau la baby girl atau boy yg dlm perut ni sb dah scan 3 kali, tp baby tak mo tunjuk..tp klu dapat girl pun okey..kek na dapat kwn..klu dpt boy pun ok jugak, at least abang long tak manja sgt..


Gaya seorang peserta mentor ke 16..hehee..rambut tu 16 thn lagi baru panjang..mama dah tensen dah ngn rambut budak demok ni..bila la mau panjang agaknya??heeee..ada petua tak kwn2?

6 comments:

Qhaifa Nur said...

ambil daun pokok cili padi...tumbuk lumur kat kepala..insya allah

MrS. F!zA said...

eh dia nk dpt adik lg ke..alamak sy kdg msk kdg tk tu yg tkthu..

* wahh sekali shopping trus rembat 3 helai dress..hehe

Salina@IbuAqil said...

Alolololo dah makin bijak dah dia erk.. ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sebijik muka mama die...ehehhe

mamashikin said...

qhaifar nur,
baru tahu petua nih..betul eh..sy nak cuba lah..tq yer sb share petua.

mamashikin said...

fiza,
heee..itu la..terus beli 3 lai, tp tak tau la muat ke tak nanti..hahaa.
a ah mmg..sy pregnant dah nak masuk 7 bulan dah..awal bln 6 tarikh due nya.