Sunday, February 12, 2012

LV kondom

Maaf entri agak ke arah 18sx sket..tp bkn kearah dah..mmg 18sx pon..hehee. sebenarnya nak share nih.tgk pic dulu.
 ini jer la gambar nya..yg lain korang search senndiri kat tenet..hehe..kang tak pasal2 jadi blog lucas plak..yg tak tahu menatang apakah ini..syssshhhh..duk diam2..main jauh-jauh..

korang tau tak berapa harga nih???rm200 ko sekeping..aduhai..dah nama pun branded..sampai ke benda ni mau branded?sape mau ini ...angkat tangan?hahaha..tapi jgn tak tau benda ni mendapat sambutan, sgt larisss mcm goreng pisang panas..tp saper yg beli eh?hua huah..hua..

sure peminat LV terjah butik LV pasni...hehe,,tp nan ado..mana ada jual kat butik pun..dan takde kaitan pun ngn LV.. ia dibuat hnyalah bertujuan untuk dapatkan dana utk disalurkan ke yayasan penyelidikan AIDS..hehee.tapi apakah yg best sgt benda ni ..pakai buang jer punnnn..rm200 tuuuu..

1 comment:

dela said...

aduhai... mahalnya... x terbeli mahal2 begitu...