Sunday, October 23, 2011

sweet suprise!


Rabu lepas kan besday i..ingatkan dah tua-tua takde la suprise dari yang tersayang..sb en laling pun bizi dengan bisnesnya..so ingat besday tinggal besday jer la..rupanya mlm besday tu ada 'suprise' dari laling. Walaupun simple tapi sweet sgt..tak sangka laling sy romantik..hahaha.

Al kisahnya mlm tu (selasa malam) sy tido awal iaitu dalam kul 10.00 mcm tu..mulanya nak tidokan nazra, tp dgn mamanya skali tertido..

Lebih kurang kul 11.15 mcm tu..tiba2 blackout..tp masa ni mmg sy dah tido pun..perasan blackout tu sb kipas stop berpusing kan..ingatkan betul2 black out sb adik sy masuk bilik..dia kata black out..sy suh panggil en laling yang ada di  ruang tamu..sb nak suh dia tolong tgk kan kot2 ada suis yg terbakar..
so adik sy pun panggil la my laling..

..hehee..tiba2 dengar lagu 'selamat ulang tahun sayang' lagu nyayian Imran Ajmain tu..pastu tgk laling dan abang long bawakkan kek...alahai sweetnya...sambil bawa kek..sambil pegang laptop pasang lagu selamat ulang tahun tu..huhu...sedih, gembira, terkejut pun ada...tak sangka romantik pulak suami i..

Tp bila tgk jam baru kul 11.20..hooho..rupanya diaorg mmg plan nak buat kul 12 mlm tp diaorg kesiankan saya ..sb diaorg tgk sy tgh tido best..hehe..tak nak kacau mama tido nanti..baik buat awal2..sementara sy belum lena lagi..

Apapun..thanks to both of u..shima dan laling...
abang long juga..diaorang kata, abang long banyak rosakkan plan diaorang..hahaha..


..
Ikhlas dari suami buat isteri tersayang


Isteri pun terima wp rambut mengerbang..haha..klu tgk gmbar sy masa ni, sure korang lari..ye la, tgh tido..
pastu bangun sb terkejut..
Amik selimut cepat2 tutup kepala sb shima duk amik gambar..

oh yang ni dah keluar bilik..terus mata segar..loving dovey ngn anak lelaki kesayangan, sweet sgt bila abang long wish 'hepi besday mama..abang long syg mama'..huhu nak nangis..

terima kasih sayang....

hehe..loving dovey dgn papa pula, atas permintaan abang long..gambar ni dia la yg snap..hehe

Adik nazra hana mmg takde la dalam kejadian ni..sb dah selamat tido..hehe..malas kejutkan dia, nanti tak pasal2 meraung pulak..

Dapat hadiah apa?en laling kata hadiah dari jauhhh..belum sampai lagi..adoi..apa la agaknya yer??tapi takde hadiah pun takpe..cukuplah dengan limpahan kasih syg yang darling berikan...TQ so much darling...

11 comments:

~izan~ said...

sweetnyer..mesti terharu sgt2...walaupun tak tepat kul 12 pun takpe dik...

hepi family!~

LYAfrina said...

olooooo..
siyesss.. romantik sgt.... sweet jer... msti happy kan... apa2 pon..happy belated birthday... smoga happy slalu :-)

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhhh kezutan dimlm hari. best tu

Sarah Syazwani said...

alalala..sweetnyer..sy pun x penah dpt mcm ni

Rizziela said...

sweetnya..mesti menitis air mata kan

Ena said...

hehe..

akak dapat rasakan keadaan tu.. touching semacam je kan.. sbb pernah lalui juga.. baik dari zaman U, ngan adik beradik kat umah dan di dari suami sendiri.. wuwu.. memg nangis terharulah..

mamashikin said...

haha..tu la touching semacam..sb sblm ni laling takde la buat suprise mcm ni..sekadar bg hadiah pastu dinner ajer...

tq semua sudi komen kat sini..
dah free nanti sy akan lawat blog korang pula..

TQ

ayu.suhada said...

alahai kak..sweetttttnyaaaa..!! suke syu tgk..happy aje..^_^ haa,mmg sweet abis la..syu bca entry ni pun dok sengih swg2..hahah..apepun,smg happy slalu kak..sdap gler tgk kek tu..hihi

ct rahani said...

so sweet.. hepi belated besday sis.. may Allah bless u.. :)

Dalila Hamid said...

tumpang seronok... :)

Lyna Shaari said...

hAPPPPPPPPPPPPPPPPPY BIRTHDAY my bisner partner.heeeeeeeeeeeeeeeeee ;) bestnye dpt husband yg romantika!