Monday, October 24, 2011

melucah tak kena tempat

Ali setan..mmg padan la ngn nama ko..

Korang pernah tak kena ym mcm ni?adui..ni dah kes 18 sx dah ni..Al kisahnya..sy kan selalu online ym..sb nak ber ym dgn kwn2 ofis bila time free  waktu ptg ..tetiba ada org buzz..haha..ingatkan sape..
ingatkan kwn-kwn sy yang nak mainkan saya..rupa-rupanya mamat gersang..adoi..terkena..
entah bila sy masukkan dlm list pun tak tahu..mgkin masa nak on pc, sy main accept jer fren yg request..ingatkan customer ke sape...tapi kan, mamat ni mula2 bagi salam..pastu kata nak tanya benda..lagi la ingatkan customer..adoi..rupanya..setan nih..
siap suh aku accept webcam dia..huh..sib baik...klu tak mahu muntah sebakul kat ofis nih!

5 comments:

LYAfrina said...

huhu,,,pnah kna.. trus block... tp skarang dh bbulan x on ym... p'word pon lupa dah... kdg2 on time buka email jer

♥MAMASYAZA♥ said...

ada gak manusia camni

~izan~ said...

bila teknologi disalahgunakan cmni la jadinya.ngeri kan bila kena mcm ni..akak plak yg seram huhu

Salina@IbuAqil said...

sungguh kurang ajar org tu..

Kasih Kita said...

Memang bahaya chatting nih. Kita kene hati-hati accept request.
Jemput singgah ke kedai baru saya
http://zianawanita.blogspot.com/