Monday, September 5, 2011

raya 2011

Rasanya semua blogger dah update cerita raya mereka..hehe..sy lambat sikit updatenya sb internet kat umah sgt lah slow..tak bleh nak upload gambar..stkt upload kat fb boleh la..klu kt blog..adoi..satu  jam satu keping gambar ajer dpt upload.

Tahun ni giliran kami beraya di rumah encik suami pula iaitu di Kg Lubuk Kawah, Jerteh. Walaupun sejam perjalanan jer jarak dari rumah kami tp kami tetap guna sistem giliran hehe..senang..tak payah nak gaduh2 bila nak balik kg..so tahun ni raya puasa rumah suami, raya haji nanti rumah sy pula..hehe.

Tahun ni kami pilih purple ala pink gitu..hehe..ini jer gambar yang paling menjadi..nak nangis rasa..sb kat rumah mertua takde yg nak tolong amikkan gambar..ini pun jasa baik pengerusi mesyuarat tingkap ajer..

Abang long dan adik hana

Ehem..menantu misali..hehe..ni my biras..pengerusi mesyuarat tingkap bersama ibu mertua kami..
kami semua syg mak mcm kami syg mak kami juga.

Anak-anak buah

mama dan nazra
Keluarga Pengerusi
tengah bincang nak raya kat mana

serabainya laki i..ops..hehe..ni dia terlewat nak g smbyg raya, so main pakai jer samping tuh..
bermaafan dgn en laling..tp ini pra maaf jer nih..betul2 mintak maaf kat dalam bilik nanti..hahaha

Raya tahun ni kurang meriah sb nya 3 famili takde dan sorang adik berada di Ireland..3 famili lagi ada yg tak dapat cuti raya, dan ada yg balik rumah mertua masing-masing. Wp raya tetap raya..sampai ke petang juga kami berjalan..hehe

Ok. Selamat Hari Raya semua..maaf zahir dan batin yer!

11 comments:

LYAfrina said...

woww,, dh kuar n3 raya..
bgus kalo ada kata sepakat g2 kan..bru xde gaduh2.. y pting kerjasama :-)

shikin... tu pun tdung y tu k??

Sarah Syazwani said...

jadikla juga gambar tu..gambar sy langsung x jd taun ni..huhu

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

CANTIK TEMA SHIKIN..I LIKEUUUU...

ayu.suhada said...

akak..hee..santik akk pkai kaler tu..berseri..syu x update ag crta raye..hee..6t syu update=)

mamalieyna said...

seronok dpt beraya di kampung halaman...ikut turn eh, bagus2..hee~

selamat hari raya..sweet budak berdua tu, comel~

mYsH0p said...

lya, tu tudung fareeda 3 layer..

mYsH0p said...

sarah- takpe, nti awk pakai baju raya balik..pastu amik gmbar semula deh..hihhii

~izan~ said...

cantiknya... semua cantik.baby plak kemain riben atas kepala,comey sgt. =)

anisalya said...

nak bergambar sesama kita bukan senang kan? tu la yang kadang2 buat pilihan pergi kedai gambar tapi feel ambik gambar kat kedai dengan pic ambik gambar kat rumah sempena raya ni memang berbeza. kalau nak buat kenangan terpaksa la kan...

e.l.i.z.@ said...

eh ni tdung fareeda gok ek? comam laaaaaaaaa

mamashikin said...

a ah..yg tudung fareeda.kak eli..